Co mi přinesl Ježíšek aneb Dárky pod stromečkem

 

Dárečky k Vánocům je můj oblíbený typ článků. Ráda je čtu na ostatních webech a tak nesmí chybět ani u mě. Jelikož mám dvě malé děti, jsou u nás Vánoce především o dárcích pro ně. Přesto se i u mě nějaká ta radost objevila. :)

U jedné babičky jsem si pod stromeček koupila dvě knížky od Ireny Kecky Vackové o Krumlovských pověstech. Jsou vhodné pro děti i pro dospělé a jsou nádherně ilustrované. Babi mi pak za ně poslala korunky. 






Za korunky jsem si po Vánocích objednala nejnovější knížku od Barbary Erskinové - Spřádači snů a pak knihu Slečna Marplová: Dvanáct nových případů napsaných od světových autorek. Obě knihy vypadají nádherně ale Marplovou hned tak něco nepředčí. Ta ořízka...♥️

U babiček jsem dostala svíčky a korunky. Za některé jsem si koupila knížky, které tu mám vyfocené a pak ještě tři knihy od Jana Štiftera, které mám u něj objednané a převezmu si je u něj nejspíš příští týden, tak vám je ukážu dodatečně. Ostatní korunky jsem si schovala na cestování. Letos bychom se s Alčou rády podívaly do Rumunska. 

První svíčka je od mojí mamky a už jsem ji zapálila. Voní krásně a docela intenzivně. Druhá je od mojí babičky a mám ji zatím vystavenou a pak ji zase schovám na příští rok. 

Od sestřičky jsem dostala kosmetiku a vitamíny na vlasy, nehty a pleť. Už je zobu, ale zatím pár dní, tak nedokážu účinek posoudit. Každopádně mi teď hodně padají vlasy, tak doufám, že to pomůže a padání ustane. 

Dále jsem měla v balíčku masku na nohy, okurkové polštářky pod oči a pak sadu masek na obličej i s čelenkou. Okurkové polštářky a masku na nohy už jsem vyzkoušela a asi vám na ně udělám samostatnou recenzi. 




Od mě mamky jsem kromě svíčky a korunek dostala i malý stolní gril, který je všestranný. Dá se v něm dělat paninni, tousty, ale grilovala jsem v něm už i maso a sýry. Jsem zvědavá také na zeleninu. 



A od kamarádky Alči jsem dostala opravdu překvápko - řekly jsme si, že si nic dávat nebudeme a ona na Štědrý den přiběhla s balíčkem. Byla v něm nádherná peněženka, kterou jsem na podzim obdivovala v obchodu Talismanek.cz. Nečekala jsem, že objedná rovnou dvě - jednu pro sebe a druhou pro mě. Radost jsem měla ohromnou. 

Od přítele jsem dostala už zmiňovanou postel, byla drahá, takže byla částečně k narozkám a částečně k Vánocům. Už jsem nic dalšího nečekala, ale překvapil. Koupil mi nové "kouřítko" od IQOS, které jsem tu ale nefotila. Vlastně tady asi poprvé přiznávám, že kouřím. A na webu, kde píšu i o dětech, mi nepřijde vhodné takové věci prezentovat. :)

A co jste našli pod stromečkem vy? 

Vaše Sabča :)

Komentáře

  1. Ahoj Sabi,
    to jsou moc krásné dárky. Těším se na všechny ty knižní recenze, které určitě budou. Ta slečna Marplová má opravdu nádhernou ořízku. Masky s potiskem šelem jsem měla a byla jsem fakt spokojená, tak doufám, že i ty budeš. Svíčky od Provence znám, jsou cenově dostupné a moc hezky hoří. Sama jsem si tam koupila už několik variant, ale tu tvoji zrovna neznám. Ta peněženka je nádherná, ta by se líbila mojí kamarádce. Budu na ni muset myslet až do listopadu, kdy bude zase slavit...
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabi, teda ta pěněženka je nádherná, budu se na ten e-shop muset podívat. Gril ten já mám na wishlist do domácnost do budoucího kuchyně, na nějaký rychlovky je super - tchýně má nějaký vymakaný, že dokonce rozlišuje typy masa a hlídá propečenost - rare, medium a well done

    OdpovědětVymazat
  3. Sabi, krásné dárky jsi dostala, ta peněženka je nádherná. Měj pohodový víkend.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)