Jaký byl můj listopad...

 


Listopad proběhl v podobném duchu jako říjen. Na střídačku jsem měla děti skoro pořád doma. Tři čtyři dny škola a školka, a pak kašel, rýma, teplota, angína, oteklý krk... Je to úmorné a už toho mám plné zuby, ale nedá se nic dělat, musím vytrvat. Naštěstí už jsou velcí, takže s nimi zvládnu přes den i něco napsat. Většinou doháním pracovní resty. Na blog už moc času nezbývá...

Opět mám fotografie nahrané od konce, ale na to už jste u mě asi zvyklí. Tentokrát jich moc nebude. Přesto jsme i skrz nemoci zvládli výlet, který dětem slibuji od září. Už jsem tu o něm zveřejnila i článek. Vzala jsem děti do Prahy do Muzea iluzí a poté jsme si vyrazili na Staroměstské náměstí na adventní trhy. Po cestě ve vlaku jsem přečetla skvělou Kathy od Jana Štiftera.  



A ještě jedna fotka z nádraží. 

Protože jsme se s kamarádkou Jaruškou chystaly na vánoční trh v Kaplici, dělali jsme doma s dětma mýdla. Ta, co se neprodala přidávám k objednaným knížkám. 




V listopadu jsem konečně vydala svou třetí knížku pro děti, dobrodružný příběh Odvážná čtyřka a Poklad Zikmunda Lucemburského. Je určena dětem od druhé do páté třídy a je to tak trochu i detektivní zápletka. 

S Nelinkou jsme hodně pekly a vařily. Zapojila jsem ji, aby se pořád doma při nemocech nenudila. 


A s oběma jsme si namalovali sádrové svícny, které dostali v loňském roce od babičky. 



Nelinka se naučila připravovat kávu z presovače, takže když marodila, připravila mi vždy ráno snídani i s krásným dopisem, které mi k tomu psala. :)


Radost jsem si v listopadu dělala knížkama, ale i svíčkami a voňavkou. 


A na začátku listopadu jsem si dopřála nové botky, o kterých už jsem vám tu taky psala. 


Jak vidíte, i listopad byl spíše v domácím duchu. Prosinec jsem rozjela dost ostře. Mám pocit, že teď nic nestíhám a jsem v jednom kole. Na relax a radosti pro sebe i děti si však čas udělám. :)

Mějte krásný předvánoční čas! 

Vaše Sabča 

Komentáře

  1. Sabi, krásné shrnutí tvého listopadu. A gratuluji k další tvojí knize. Měj aspoň trochu klidné adventní dny.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)