Jaký byl můj říjen...

 


Jak už jste nejspíš pochopili, v říjnu se toho u nás příliš nedělo. Vše, co probíhalo, bylo spíš v poklidu doma nebo na procházkách kolem Kaplice. Přesto to vezmu opět zpětně, podle fotek a napíšu vám, jaký byl můj říjen, co jsme dělali a jak to probíhalo. 



Nela už je opravdová slečna. Tady na těch fotkách se chystala do školy, kde si povídali o Haloweenu a měli přijít v maskách. Má na sobě moje šaty i silonky. A jsou jí dobře. 


Zajeli jsme zase po delší době konečně k babičkám do Nýřan, alespoň na pár dní. Jiřík byl po bolestivém vrtání zoubku, tak dostal jako bolestné tuhle příšernou čepici s Hagim Vagim (ani nevím, zda se to tak píše). Já se tomu dlouho bránila, jenže Nelča dostala od kamarádky růžovou a Jiříkovi bylo líto, že on ji nemá. Co bych pro něj neudělala.  :D


V říjnu mi přišlo na mě celkem dost krásných knížek. Ukážu vám je v samostatném článku, ale s touto krásou - dokonale tajemným balíčkem, se musím pochlubit hned. Tušíte, jakou knižní novinku by mohl ukrývat? :)


Ani tvoření jsme úplně nezanedbali, i když ho nebylo tolik, jako jindy. Dělali jsme duchy z ruliček od toaletního papíru. Bylo to tu skoro jako školka. Kromě mé kamarádky se synem s námi tvořila i jedna Nelčina kamarádka. 



Další krásná knížka přišla pro změnu dětem. Je od Lenky Jakešové a také vám ji ukážu v novinkách, které mi dorazily. 


O posteli jsem toho napsala až dost, ale do října patří, tak si sem odložím aspoň tuto fotku. 




Ještě pár podzimních fotek z procházky. Jiřík nejspíš bude parkourista, nebo jak se to píše. Skáče a dělá přemety a stojky kdekoliv to trochu jde. 


Naše morčátka si užila koupel. Měly zřejmě slabší chvilku a navzájem se všechny holky počůraly. A tak musely všechny do bazénu v umyvadle, aby zase voněly. 



Také jsem tvořila nové záložky malované akrylem. Nejspíš je vezmu na prodej na vánoční trhy. 


A musím si sem odložit jednu radost a chloubu, Nelinky hodnocení v žákovské knížce za měsíc září. 


Také jsem pekla a zkoušela nové recepty...

A jako minulý měsíc jsem kouzlila s vosky a dělala nové svíčky. 






Na závěr ještě jedna fotka z našeho focení v listí. Ostatní už jsem tu také ukazovala. 

Můj říjen byl ve znamení práce, odpočinku a gaučinku, čtení, hraní her s dětmi, které byly každou chvíli nemocné a létáním po doktorech. Listopad zatím vypadá dost podobně, tak snad se to trochu změní a už se těch nemocí konečně zbavíme. 

A jaký byl váš říjen? 

Vaše Sabča 

Komentáře

  1. Hezký, poklidný říjen....i toho je potřeba :-) Měj se moc krásně, Sabi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda. :) Moc děkuji za komentář.

      Vymazat
  2. Ahoj Sabi, já měla říjen strašně rozlítaný a plánovala jsem tak i listopad, bohužel jsem ale blbě spadla a vše musela zrušit nebo přesunout a pracuju z domu. Podařilo se mi natáhnout vazy. Je vidět, že u vás doma je to samá tvořivá duše :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)