Spotřebováno v červenci

Tak jsem si zase říkala, kolik jsem toto v červenci spotřebovala, že ani do pytlíčku se to nevešlo a ve finále toho zase tolik není. :)



Jelikož nebyl čas na kadeřnici, vlasy mi zastřihla až teď o víkendu sestřička nově vyučená kadeřnice, barvila jsem si vlasy sama. Sáhla jsem po barvě Palette a opět jsem se bála žlutých odstínů. Překvapila mě, protože fungovala výborně, krásně mi vlasy odbarvila a žlutá se nekonala. Ale to možná díky odvarveným vlasům vespod. Ale ani odrosty nebyly žluté. Takže spokojenost. 

Balzám na vlasy z Balea krásně voněl, dobře se po něm vlasy rozcesavaly, ale jen moje, kratší, na ramena. Nelči dlouhé už jsem musela stříkat rozcesávačem, také z Balea. 


Toto tělové mléko z Balea (cena tuším jen 39.90.-) bylo příjemné, krásně se roztíralo a hydratovalo tak průměrně. Ráno už jsem měla nohy zase suché. Mělo ale moc příjemnou vůni. 

Krém na ruce z Lidlu (Cien) voněl příjemné, hodně promastil a nechával trochu mastný film. Spíše než na ruce jsem ho používala na chodidla a to si ho můžu chválit. Za cenu asi 29.90.- byl super. 

Šlehaný tělový krém Kvitok je určitě TOP tohoto článku. Výborně hydratuje, je skvělý na celé tělo, má nádhernou vůni a dokázal udržet mou hodně suchou pokožku po celý den. Psala jsem na něj i recenzi a rozhodně ho doporučuji. Kupovala jsem ZDE


BB krém z Avonu jsem tu měla už dlouho. Na mou pleť - byť suchou, byl hodně mastný a tak jsem pod něj nemohla používat pleťový krém. V kombinaci s hyaluronovým sérem ale byl super. V létě rozhodně používám raději toto, než klasický makeup. 

Látková pleťová maska Mizon byl spíše hokus pokus. Koupila jsem si myslím na Notino.cz za nějakých 39,90.- Příjemně voněla, ale vadilo mi, že byl aža až moc mokrá a gel mi ztékal po obličeji. Pleť pak byla příjemně hydratovaná, ale nic víc jsem nezaregistrovala. Příště zkusím raději jinou značku. 

A to je k mé spotřebované kosmetice vše. Není toho mnoho, ale myslím, že na mě a na letní měsíce je toho až dost. :) 

Vaše Sabča 

Komentáře

  1. Kosmetiku doma nějakou mám i vlasy si barvím.Do padesáti jsem byla blondýna,odbarvovala jsem se a někdy to byl horor,protože dříve nebyly barvy tak kvalitní.Někdy jsem měla i vlasy jako žloutek a ještě zničené a co potom s tím.Dcera se také odbarvuje a občas nechytí zrovna moc pěknou barvu.Poradím ji tu tvoji.
    Sabi,měj se hezky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jitko, moc děkuji za komentář. Mně ta barva opravdu příjemně překvapila. :)

      Vymazat
  2. Ahoj Sabi, já si vlasy taky barvím sama a povětšinou jsem s tím i více spokojená než u kadeřnice. Tak nevidím pak důvod za kadeřnici dávat desetinásobek ceny mého barvení. Vlasovku Balea plánuju prozkoumat, dřív mi neseděla, ale teď už mi zas tak špatná asi nepřijde. Měla jsem jablečný šampon a dost mě překvapil, tak se teď chystám na tu kokosovou řadu.

    OdpovědětVymazat
  3. Já se barvila sama jen v covidu, když byla zavřená kadeřnictví. Jinak se ráda svěřím odborníkům.
    Z tvé spotřeby znám krém na ruce Cien - mají dobrý poměr cena - výkon. Zrovna teď o víkendu jsem si na chatu jeden kupovala, jen jinou variantu. A nějaký kondicionér od Baley hodlám vyzkoušet, až mi dojdou mé nasyslené zásoby (což ještě nějaký měsíc potrvá :D)
    Stáňa - http://veverkoviny.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ahj Sabi,
    já jsem se doma nebarvila už od vysoké, asi tak deset let chodím k jedné kadeřnici a nedám na ni dopustit. Z tvé spotřeby neznám nic kromě masky od Mizonu, která mi seděla. Korejské masky mám ráda.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)