Recenze: Šlehaný tělový krém Kvitok - Něžný dotek

 

Na tělové krémy, másla a oleje jsem zatížena. Když jsem dostala možnost vyzkoušet Šlehaný tělový krém Kvitok, neváhala jsem ani chvilku. Vybrala jsem si krém s názvem Něžný dotek. Jak mi vyhovoval a co mi na něm chybí zjistíte v recenzi. 

Co obsahuje šlehaný tělový krém Kvitok

Šlehaný tělový krém Kvitok je vyroben z nerafinovaného bambuckeho Bio másla, které skvěle hydratuje, regeneruje a omlazuje. Dále je v něm obsažen mandlový olej, který se nejvíce blíží ochrannému filmu lidské pokožky. Má hydratační a zklidňující účinky, zmírňuje svědění suché pokožky a zesvětluje pigmentové skvrny. Dále zde najdete Bio avokádový olej, který vyživuje, vyhlazuje vrásky, omlazuje a zvyšuje elasticitu pokožky. Vitamin E pak podporuje hojení pokožky a rovněž zvyšuje její elasticitu. 

Já si vybrala druh Něžný dotek, který má velmi jemnou a šťavnatou parfemaci - samozřejmě přírodní. Je tvořena mandlovou vůní a jemnou citrusovou vůní pomerančů. Na první pohled cítíte, že se jedná o přírodní produkt, který voní úplně jinak, než chemicky parfémované produkty. Probouzí mysl, uklidňuje a celkově ve vás navodí příjemné pocity. 

Tento krém od značky Kvitok má šlehanou konzistenci a velmi dobře se roztírá. Při dotyku s pokožkou se mění na jemný pečující olej, který se rychle vstřebává. Zanechá sice na pokožce mastný film, ale i ten se vstřebává poměrně rychle, z mých zkušeností cca do hodiny. 

Pro koho je šlehaný tělový krém Kvitok vhodný 

Šlehaný tělový krém Kvitok je určen dospělým na tvrdou, suchou a podrážděnou pokožku. Nebála bych se ho ale použít ani pro malé děti s citlivou pokožkou, protože jeho ingredience jsou čistě přírodní. 

Pomůže vám zregenerovat suchou a popraskanou kůži, zabraňuje dehydrataci pokožky, pomáhá změkčit ztvrdlou kůži v místech loktů, kolen nebo chodidel, pat atd. Já ho využívala na celé tělo a byla jsem maximálně spokojená. 


Jak mi šlehaný tělový krém Kvitok vyhovoval

I když jsem věděla, že balení tohoto krému je malé - 60 ml, malinkatá dóza jako pro pleťový krém mě zaskočila. Nevím, co jsem čekala, věděla jsem, že bude malý. :)
Vzhledem k tomu, že se doporučuje hlavně na hodně suchou, dehydrovanou, ztvrdlou nebo popraskanou pokožku, dá se malé balení pochopit. Já suchou pokožkou trpím především na lýtkách a stehnech, takže jsem toto balení měla na týden. Ovšem cena 149 Kč, v akci i nižší, za to rozhodně stojí. 
Krém se výborně roztíral a okamžitě hydratoval. Nádherně voněl a to i ráno, po celé noci. Nevpíjel se do oblečení a neznečišťoval ho. A pokožka?
Tento šlehaný tělový krém od značky Kvitok u mě doslova zabodoval. Mé věčně vysušené nohy, lokty atd. byly opravdu krásně hydratované. Vydržely tak celý den, až do dalšího večera, a to i když jsem v testovacím týdnu trávila několik hodin denně koupáním v bazénech. 
Myslím, že kdybych se tolik nechodila koupat do bazénu, nemusela bych se mazat každý, den. Stačilo by obden a krém by mi pak vydržel déle. 



Proč šlehaný tělový krém Kvitok koupit/nekoupit

+ Skvěle hydratuje, vyživuje a regeneruje pokožku

+ Zvyšuje elasticitu pokožky a pomáhá ji omlazovat

+ Vhodný pro extrémně suchou, ztvrdlou i citlivou a podrážděnou pokožku 

+ Nádherně voní

+ Výborně se roztírá a na pokožce se mění na olej


- Rychle se vstřebává, ale zanechává mastný film, který se drží cca hodinu

- Velmi malé balení které dlouho nevydrží 


Kde šlehaný tělový krém Kvitok koupíte

Já jsem Šlehaný tělový krém Kvitok Něžný dotek koupila v mém oblíbeném e-shopu s přírodní a bio kosmetikou a produkty - Econea.cz. 

Klasická cena je 149.- ale pokud se trefíte do výhodné akce, které bývají často, můžete ho sehnat i levněji. V době, kdy jsem psala tuto recenzi, byl za 127.-

Šlehaný tělový krém Kvitok koupíte ZDE







Komentáře

  1. My máme nějaký krém od této značky na chalupě - přivezla ho máma, která ho dostala ve vánočním balíčku. Problém asi bude parfemace, soudě podle sprchového gelu, který byl v tom balíčku taky - je tam skořice a hřebíček a já tyhle vůně moc nemusím. Ale uvidim, až na něj dojde.
    Stáňa - http://vevrkoviny.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, teda to vypadá moc dobře. Na značku Kvitok bych se někdy ráda podívala blíže, ale cena za tak malé balení mi přijde astronomická to bych já ani na ten týden podle mě neměla.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, zajímavý článek o přírodní kosmetice. Nedávno jsem začala podnikat v prodeji přírodní kosmetiky, pořídila svůj e-shop. Mám tam i v prodeji tento šlehaný tělový krém Kvitok Něžný dotek . Ale potřebovala jsem, aby o mém e-shopu se vědělo. To vše potřebné jsem dozvěděla zde , teď mohu říci, moje podnikání se začalo rozjíždět. Přeji pohodový den.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)