3 novinky z nakladatelství Fortuna Libri

 
Nedávno jsem představila čtyři novinky z nakladatelství Grada. Jelikož si opět nějak nechci dát s recenzními výtisky pokoj, neodolala jsem tentokrát nabídce nakladatelství Fortuna Libri, která vydala i jeden z mých románů Žena tří mužů. Vybrala jsem si tři horké novinky, tak se na ně pojďme mrknout. 


**********


Pošli svíci po řece je prvotina Vlaďky Sacké, kterou už sleduji nějakou dobu na Facebooku ve skupině Odstartujte svoji knihu. Viděla jsem, jak kniha postupně přicházela na svět a už tehdy jsem věděla, že si ji chci přečíst. Obálka je nádherná a já očekávám romanticko dobrodružný román spojený s cestováním. 


***********

Druhou knihou je Poslední let od světové autorky Lace Waldonové. I tato obálka je nádherná. A přiznávám, že hlavně ona mě nalákala knížku číst. Nemám velká očekávání, ale věřím, že si užiji typickou letní oddechovku s romantickým nádechem. 



************


Poslední kniha - Něžná náruč větru je od autora, kterého asi nemusím moc představovat. Alexander Stainfort je pro mě zárukou oddechového čtení plného romantiky, čtivého a napínavého příběhu zasazeného do minulosti. Bude to nejspíš jednohubka a moc se na ni těším. 


Popravdě nevím, do které knížky se dřív pustit, protože lákavé jsou rozhodně všechny. Času je navíc stále dost málo. Na recenze se pak můžete těšit na knižním webu Knihy-Bartova.

Vaše Sabča 

Komentáře

  1. Když o tom přemýšlím, dlouho jsem žádnou romantiku nečetla. Zaujala mne ta první, tak uvidím, jaká bude recenze...
    Stáňa - http://veverkoviny.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, recenze už je na webu www.knihy-bartova.cz ale časem ji přidám až sem. Teď nestíhám upravit a publikovat ani už nachystané články. Sabča

      Vymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)