Cestování: Lanovkou na Gastein

 

Jak jsem slíbila, mám pro vás druhý článek z mého výletu s přítelem do Bad Gastein. Ukážu vám ještě pár záběrů z hotýlku a pak už se se mnou můžete díky fotkám podívat na horu Gastein, kam jsme vyjeli lanovkou. Cesta trvala asi 20 minut a pro jednoho stala vstupenka 29 euro. Je to dost, ale za ten výhled to stojí.

Na vrcholku se můžete vypravit na různé turistické trasy. My jsme neměli tolik času, proto jsme se prošli jen kolem restaurace s lanovkou a pak se zase svezli dolů. Z vrcholku se ale můžete vypravit i pěšky. 

Pohled na okolí hotelu... Z hotelové terasy. 

Hotelová restaurace, kde tak výborně vaří...


A tady už je výhled z kabinky lanovky na městečko Bad Gastein. 


Tenhle most rozhodně není pro slabé povahy. Dírkovaná podlážka a ještě se na lankách pěkně houpe. :) Nám to naštěstí nevadilo. 


















A to je k mému krásnému víkendu v rakouských Alpách vše. Snad se vám fotečky líbily alespoň trochu. Já byla z výletu nadšená. A ano, bylo to samozřejmě i tím, že jsem kolem sebe měla samé báječné lidi. 

Vaše Sabča

Komentáře

  1. Sabi,to je úžasný výlet.Výhledy jsou fantastický.
    Pro mě by ta lávka rozhodně nebyla a asi bych se necítila dobře ani v té lanovce.Ale ty výhledy...
    Měj se hezky

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabi, Alpy a jejich příroda mě hodně lákají a o něco víc ještě rakouská jezera. Děkuji, že jsi nás na tenhle výlet vzala s sebou alespoň prostřednictvím fotek :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)