Recenze: Purity Vision Růžový deokrystal - 100 % přírodní deodorant ve spreji

Deodoranty s chemickým složením už nekupuji několik let. Začalo to vlastně objevením krystalového tuhého deodorantu od tianDe, který je naprosto skvělý, ale vadí mi, že při nanášení dře, i když ho hodně namočím, pak se rozpouští mimo a teče mi to všude. Využívám ho už tedy jen na desinfekci pupínků, opary a poranění. A místo toho jsem hledala jiný přírodní deodorant, který by mi vyhovoval se vším všudy. Naštěstí jsem objevila Růžový deokrystal od Purity Vision, který jsem si zamilovala od prvního dne. 

Čím je Růžový deokrystal Purity Vision výjimečný?

Jedná se o 100 % přírodní deodorant s certifikací CPK Bio. Vytvořen je kombinací něžně vonící růžové vody a antibakteriální minerální soli. Antibakteriální soli působí proti zápachu velmi účinně. Nepřekrývají ho, jako jiné deodoranty, ale rovnou hubí bakterie, které tak nemají šanci zápach vytvářet. Navíc velice účinně pohlcuje pot, takže se nemusíte bát mokrých koláčů v podpaží. Růžová voda má velice jemnou a příjemnou vůni, která je cítit při nanášení deodorantu, ale poté ji nevnímáte. Nepřebije tak váš případný parfém či toaletní vodu. Na druhou stranu pro ty, kteří chtějí intenzivně vonící deodorant, který hezky svěže voní, když se "zapotí", tento deokrystal nebude. Tady opravdu necítíte nic. 

Velkou výhodou je, že Růžový deokrystal Purity Vision neobsahuje žádné chemické prvky, alkohol ani chemicky dodanou parfemaci a je velice jemný. Díky tomu je vhodný i pro jemnou a citlivou pokožku. Nebojím se jej použít ani po čerstvém oholení podpaží. Sice lehce zaštípe, ale díky tomu, že minerální sůl dezinfikuje, působí vlastně hned dvakrát účinně - proti pocení a jako dezinfekce po holení. 

Dalším bonusem je, že nezanechává žádné bílé stopy na oblečení, takže si k němu můžete vzít prakticky cokoliv. 



Moje zkušenosti s Růžovým deokrystalem Purity Vision

Většinu svých dojmů už jsem zmínila výše. Nyní to tedy jen shrnu. Za mě je Růžový deokrystal Purity Vision jedinečný deodorant, který dezinfikuje, perfektně funguje proti pocení i zápachu a výborně se nanáší. Oproti tuhým minerálním solím je varianta s rozprašovačem skvělá. Kombinace s růžovou vodou je moc příjemná a dělá mi dobře si hned po ránu jen tak přivonět. Hned se cítím lépe a svěží. 
Oceňuji také to, že v podpaží nepálí a neštípe, jako se mi to stávalo u jiných deodorantů a mohu ho použít hned po oholení. Nebudu tajit, že jsem se do něj doslova zamilovala na první použití. Sice bych ráda vyzkoušela ještě nějaké přírodní tuhé deodoranty a hlavně jejich vůně, protože jsem si v poslední době hodně zvykla na bylinné a čistě přírodní vůně a dělají mi dobře, ale Růžový deokrystal Purity Vision rozhodně bude moje TOPka nejspíš napořád. 


Proč si pořídit Růžový deokrystal Purity Vision? 

- 100 % přírodní deodorant s BIO kvalitou
- Neobsahuje hliníkové soli !!!
- Nezanechává bílé stopy na oblečení
- Vyživuje a regeneruje
- Dezinfekce a deodorant v jednom
- Nedráždí a je vhodný pro citlivou i alergickou pokožku
- Opravdu dokáže ochránit před potem celý den

Negativa jsem u tohoto deodorantu nenašla žádná. Jak už jsem napsala, za mě je Růžový deokrystal Purity Vision prostě TOP.  A to i co se týká ceny. Koupila jsem ho na Econea.cz za 179 Kč, což může někomu přijít hodně, ale ve skutečnosti ubývá minimálně a vydrží vám celé léto. Stačí se s ním stříknout ráno a celý den není nutné aplikaci opakovat. Takže pro mě i cena je jednoznačně výborná. 

Růžový deokrystal Purity Vision jsem koupila TADY. :)


Komentáře

  1. Sabi, to je zajímavý tip. Cena mi přijde ještě OK. Až spotřebuju nasyslené zásoby, tak po tomto výrobku možná kouknu.
    Stáňa - https://veverkoviny.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, určitě koukni. Je opravdu výbornej. Myslím, že super i pro ženský, co potřebuji deodorant pod prsa nebo na stehna. To jsem tam zapomněla připsat.

      Vymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)