První focení s mou žhavou knižní novinkou Seznamka


V pondělí se narodilo mé další knižní miminko, v pořadí již osmé. :)
Jelikož jsem absolutně nadčená z krásné obálky a příběh uvnitř je veskrze letní, využila jsem i krásného počasí a požádala kamarádku Martinu, která je mimochodem v knize také, jen pod jiným jménem, aby mě vyfotila. A jelikož narozdíl od knížky nejsem fotogenická, jsem ráda, že se připojila i jejich chlupatá modelka Lucina a některé fotky jsou díky ní mnohem hezčí. 

O čem je Seznamka?

Seznamka je příběh téměř autobiografický, protože mě k němu inspiroval můj vlastní rozvod a následné experimenty s muži na seznamce. Samozřejmě že všechno, co v knize najdete, není pravda. Nepsala jsem autobiografii, nýbrž fiktivní román o Pavle, která už nechce setrvávat v nefunkčním vztahu a najednou zjistí, že volnost jí dává křídla, která by si ale mohla velmi rychle polámat. 
V knize jsem použila některé žážitky své vlastní, některé od mých kamarádek, jiné jsem si zase trochu víc okořenila. Najdete tu vtip, vztahy, přátelství, ale i nostalgii, smutek a samozřejmě také dráždivé erotické scény. :)
 








Seznamka - Anotace

Setrvat ve vztahu, který už nám nic nedává, nebo získat svobodu a vkročit do nového života? Pavla už tuto otázku vyřešila. Rozhodla se rozvést a žít sama se svými dvěma synky. Osamělost jí však dlouho nevydrží a ona zatouží po lásce. Na radu kamarádek si udělá profil na seznamce. Jenže najít ideálního partnera mezi množstvím beznadějných případů se zdá nemožné. Pavla prožívá někdy krušné, někdy trapné a někdy přímo bláznivé situace. Najde nakonec toho pravého? A najde ho opravdu na seznamce? Humorný a lehce ironický příběh ze života je sice fikcí, ale mnohé situace se skutečně udály, ať už autorce, nebo jejím kamarádkám.

Kdybyste po Seznamce zatoužili, je najdete ji v knihkupectví kamenných i na e-shopech. A pokud byste ji rádi i s podpisem a věnováním, stačí se mi ozvat na email hentiette.anna@gmail.com. 


Vaše Sabča

Komentáře

  1. Gratuluju k dalšímu knižnímu miminku a přeju, ať se dobře prodává.
    Stáňa - http://veverkoviny.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)