Nová spolupráce - co budu testovat?

 

Pře pár týdny jsem díky copywritingu začala spolupracovat s jedním z kolegů, který vede hned několik zajímavých webů. Nabídl mi spolupráci trochu odlišnou, než jsem byla doposud zvyklá - recenzovat produkty, ale nikoli na svém webu, nýbrž na jejich. Protože jsou to produkty většinou směřující ke zdraví a zdravému životnímu stylu, tak jsem přijala. Alespoň vyzkoušet to mohu. :) Co jsem dostala na recenzi?


Přiznávám se, že řadu produktů pořádně ani neznám a u některým ani netuším, k čemu jsou dobré. :D Pan kolega mi totiž místo dvou vybraných kousků poslal celý balík s tím, že zbytek mám jako dárek. To je velmi příjmené. Já ale určitě udělám recenze na víc produktů. 
První je Melatonin 4000 od značky OstroVid, což je doplněk stravy pro zlepšení usínání. Recenze bude nejspíš pro web Chytrý spánek

Více info ZDE.


Také další dva produkty s konopím jsou určeny ke zlepšení spánku a zklidnění. Přiznávám, že v poslední době spím dost podivně - nemůžu usnout, pak usnu jako špalek, když mě děti vzbudí, jsem jako opilá a nemůžu se probrat, pak zase nemůžu usnout. Tak dufám, že tyto produkty můj problém zlepší. 

Více o konopném čaji Herbalus zjistíte ZDE


A jsme u kousků, u kterých vůbec netuším, k čemu jsou dobré. Budu si to muset najít, než to začnu používat, aby ze mě pak nebyl nějaký namakaný Rambo. :D To je samozřejmě vtip. Ten ze mě nebude pitím nápojů a užíváním tobolek, ale mrknout na to samozřejmě musím. :)

Více o vitamínové bombě Vita Solution ZDE


Ani u těchto produktů nevím, co přesně mají podpořit, ale Super Chill je jakási zdravá varianta kávy/kakaa. Už jsem ji ochutnala a je tos kutečně něco mezi kávou a kakaem, s takovou zvláštní chutí. Ale je to dobré. Puding jsem si právě dnes umíchala a čeká v lednici na konzumaci, takže v "ochutnáno" za červen se dozvíte víc.

Znáte některé z těchto produktů? Jak jste s nimi spokojeni? 

Vaše Sabča

Komentáře

  1. Tak tyhle produkty vůbec neznám a recenze si určitě ráda přečtu. Budeš je dávat taky sem neob aspoň odkazy?
    Stáňa - https://veverkoviny.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě je dám i sem. Na ty dvě hlavní pro klienta asi dám odkazy, abyste o ně nepřišli. 😊

      Vymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)