Trochu s křížkem po funuse aneb dorazila k nám nová čarodějnice Bordelína

 

Název sice možná vyznívá trochu negativně, ale je to spíše nadsázka. :) Nová kniha Sandry Dražilové Zlámalové vyšla ve skvělý čas - před čarodějnicemi. Je přece o čarodějnici Bordelíně, která žije v lese Bambručáku. Kdybych měla funkční zvonek, radovali bychom se z ní s dětmi už v pátek. Bohužel nám zvonky nefungují a tak jsem našla jen lístek, že si mám v pondělí vyzvednout balíček. A tudíž mi knížka Bordelína a Řachatice aneb Les Bambručák v ohrožení dorazila až po čarodějnicích. 

Čarodějnici Bordelínu už dobře známe z prvního dílu. Mám ji ráda já i děti, takže radost byla hned několikanásobná. Nelinka se rovnou ptala, jestli "teta" napíše i další díl. Takže - Sandro - prosím tě, piš. :D My už jsme stihli přečíst první kapitolku a zítra budeme pokračovat. A je to opět, jako všechno od této autorky, skvělé. Zábavné, čtivé i trošku napínavé. A to jak pro malé posluchače, tak pro rodiče, kteří jim čtou a samozřejmě i pro malé čtenáře, kteří již zvládnout číst sami. Nelča sice ještě do školy nechodí, ale na každé stránce našla jméno "Bordelína" a ukazovala mi ho. :)


V knížce nescházelo ani krásné věnování od autorky, ze kterého měly děti ohromnou radost. Kupodivu ani Jiřík se nevztekal, že mají knížku dohromady. Jinak totiž musíme mít všechno dvakrát. Zkrátka čarodějnice Bordelína nás okouzlila. 

Jak se nám celá knížka líbila a co všechno jsme se dočetli, o tom napíšu později, až ji přečteme. Recenzi pak zveřejním na webu eMateřství.cz. Nyní dávám alespoň malou ochutnávku v podobě fotografií. 







Pokud se vám nechce čekat na recenzi a raději byste si knížku rovnou objednali, můžete tak učinit na stránkách nakladatelství Grada, která ji vydala v edici Bambook

A podívat se můžete i na stránky autorky - Sandry Dražilové Zlámalové. 

Vaše Sabča :)

Komentáře