Testuji nealkoholické víno od Bodláků

 

Nedávno jsem dostala nabídku, zda bych chtěla ochutnat nějaká vína z e-shopu Víno od Bodláků. Jelikož mám víno ráda, samozřejmě jsem souhlasila. Prošla jsem pečlivě celou nabídku, která byla opravdu hodně lákavá. Na své si zde přijdou milovníci vína bílého, červeného i růžového, milovníci bublinek, vína suchého, polosuchého a dokonce i ti, kteří by si víno dali rádi, ale nemohou pít alkohol. Co jsem si vybrala?

 


Nealkoholická vína od Bodláků

Nakonec mě nadchla nabídka nealkoholického vína Revine, které jsem zatoužila ochutnat. Jak vůbec může chutnat víno bez alkoholu

Nebudu nyní hodnotit všechna vína, protože jsem zatím otevřela a ochutnala jen růžové. (Ostatně kompletní recenzi později najdete na webu eMaterstvi.cz.) Už růžové mě ale překvapilo svou ovocně nasládlou chutí. Mám ráda vína sladká, nejsem rozhodně žádný velký znalec. Miluji Pálavu a Tokaj. Tohle víno mi ale hodně připomnělo růžové perlivé víno z Moravy, které nám vozil soused. Zatímco to moravské lezlo okamžitě do hlavy, nealkoholické víno Revine Rosé jsem si mohla v klidu vychutnat a mít stále "čistou hlavu".  Jeho chuť byla svěží, mírně nakyslá, ale s ovocnými podtóny. Opravdu nejsem someliér, takže bych jej svými slovy označila jako šťavnaté bublinkové víno. 

 


Proč piju nealkoholické víno? 

Samozřejmě, že piju i víno klasické, s alkoholem. Občas na něj mám ale chuť, a vím, že si dát nemůžu, protože budu řídit. Také nerada piju víno, když jsem s dětmi doma sama. Přece jen, může se něco přihodit a bude potřeba jet třeba rychle na pohotovost. A když piju běžné víno, byl by to problém. Musela bych shánět rychle řidiče. S nealkoholickým vínem se nemusím bát a jsem připravená kdykoli sednout za volant. 

Myslím, že nealkoholické víno ocení nejen maminky, co žijí s dětmi samy, ale i maminky kojící nebo těhotné. Alespoň já sama piju víno proto, že mi chutná a nikoli abych se opila. A růžové nealko víno Revine Rosé mi chutnalo opravdu hodně. Jsem moc zvědavá, jak budou chutnat ta ostatní. 

 


Pokud vás víno v mém článku zaujalo, můžete se mrknout na stránky vinotéky Víno od Bodláků, kde najdete vína klasická, i ta bez alkoholu. Myslím, že za ochutnávku určitě stojí, a to jsem zatím zkusila jen růžové. 

 

Vaše Sabča 

 

Komentáře

  1. Nealkovíno jsem ještě nezkoušela. Možná se nechám inspirovat....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyzkoušej, je fakt dobré. Musím se přiznat, že mi chutná dokonce víc, než to klasické. :D

      Vymazat
  2. Nezkoušela jsem, ale už jsem někde o něm četla. Zatím mám to štěstí, že většinou můžu pít :) ale je to super tip pro řidiče a těhotné mamči, s tím co píšeš souhlasím. somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem pila nealko víno v těhotenství a moc mi chutnalo, že už jsem u něj zůstala.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)