Recenze: Ochutnala jsem preclíky ve slaném karamelu, mandle v jogurtu a další Mixit mlsky

Mixit je má oblíbená značka. Už jsem od nich měla řadu různých směsí müsli, různé tyčinky apod. V posledních měsících ale doslova ujíždím na jejich mandlích v karamelu, čokoládě a také na slaných preclíkách v karamelu nebo malinové čokoládě. Přiznávám, že už jsem toho zbodla mnohem víc, ale než to stihnu vyfotit, tak to z té krabičky vždycky zmizí. :D A ano, pomáhají mi i děti. I ty už jsou na Mixit závislé. 

 Preclíky ve slaném karamelu


Slaný karamel miluji a jsem schopná se ho klidně "přežrat". Kombinace slaných preclíků se slaným kamarelem mě hodně lákala, a tak jsem jej vyzkoušela. Měla jsem už před tím totiž preclíky v bílé čokoládě a malinovém prachu a to bylo neskutečně dobré. Jak tedy může chutnat preclík s karamelem? 
Překvapivě, slano-sladce, hodně hodně dobře a ehm... strašně rychle to mizí k krabice. To je asi jediná chyba, kterou tahle dobrota má. Vytvoříte si na tom rychle závislost. Já se snažila nesníst krabici najednou a vždy jsem se do nutila ji po chvíli odnést do kuchyně do skřínky, ale za chvíli jsem tam stála zase a lovila, alespoň jedden nebo dva preclíky. 
Hodně dobrá záležitost, a musím přiznat, že nedokážu zhodnotit, zda mi více chutnaly preclíky v karamelu, nebo s malinami. Ovšem proti mandlím mají přece jen o hvezdičku méně. 

Hodnocení: 4/5


Mandle v jogurtu s jahodovým popraškem



Tak tohle je dosalova nebe v hubě. Já jsem sice na mandle mírně alergická, ale nyní stejně beru léky na alergii kvůli pilům, tak můžu mlsat do sytosti. Mandle jsou křupavé, ale ne moc tvrdé, takže se dobře koušou a nebolí z nich zuby. Jogurtová poleva s jahodovým prachem chutnají mírně nakysle a skvěle se propojují s chutí mandlí, kterou asi popisovat nemusím. Tahle kombinace je prostě moje TOP. 
Ještě jsem měla mandle ve slaném karamelu, což bylo také výborné, ale oproti této kombinaci až moc sladké, i když slanost karamelu byla také výborné spojení. 

Hodnocení: 5/5
Jahody v jogurtu a jahodovém prachu kupuji ZDE



CHOCO LYO - Ořechy a čokoláda v malinovém prachu


Další záležitost skvělá k vypěstování "zdravé" závislosti. Mrazem sušené ovoce, mandle a křupinky v různých typech čokolády - hořké i mléčné. To všechno obalené malinovým prachem. Tuto směs si zamilovaly hlavně moje děti. Já miluji hlavně mléčnou čokoládu, takže kousky v hořké čokoládě bych mohla klidně vynechat, ale v malinovém prachu měly i ty skvělou chuť. Ovšem mandle a maliny v mléčné čokoládě a malinovém prachu, to byla opravdu lahoda. Tuto směs už jsme měli několikrát a rozhodně stála za to. 

Hodnocení: 5/5
Tuto luxusní směs kupuji ZDE.



Od značky Mixit, kterou, jak už jste asi pochopili, jsem si opravdu oblíbila, mám vyhlídnuté i další dobroty. Hodně mě lákají pečené ořechy s medem a chilli, a také další slané variace na ořechy, jen se trochu bojím - na ně jsem alergická přece jen o něco víc. Na druhou stranu, když jsou tepelně upravené, neměla bych s nimi mít problém. 

Hodně mě láká také směs sušených sýrů - ZDE, kterou si asi objednám příště. 


Mixit nakupuji buď v našem velešínském Krámku pod věží, nebo je objednávám v akcích za super ceny ZDE. 
Také milujete Mixit? Jaké směsi už jste od nich vyzkoušeli? Dejte mi tip, co mám také ochutnat. :)

Vaše Sabi

Komentáře

  1. Mixit jsem pouze ochutnala od kamarádky, zatím jsem se ke koupi nedostala, ale jak tak sleduji, je všechno luxusní. :) somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak úplně všechno mě nenadchlo, ale tohle zrovna jo. 😀

      Vymazat
  2. Já jsem si oblíbila proteinové musli s čokoládou, z mrazem sušených sýrů mi chutnal kozí a směs chedar+leicester. Pak ještě kupuju oříšky z pece - buď s rozmarýnem nebo s růžovou solí. A občas si namíchám nějako směsku lyofiovaného ovoce. Kupuju téměř výhradně přes jejich e-shop.

    OdpovědětVymazat
  3. Hani, nejvíc mě zaujaly ty jahody v jogurtu. Měj pohodový den.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)