Recenze: 3 x legíny Pikaluna - kvalita za přijatelnou cenu


Rok se s rokem sešel a já usoudila, že je na čase pořídit si do šatníku
nové legíny Pikaluna, které mi zase vydrží minimálně ten rok. Ne, že by ty, které jsem kupovala v loni už vypověděly službu. Naopak. Mám je pořád a nosím je téměř denně. Vypadají pořád dobře, jen barva lehce vybledla. Nový kouskům jsem však neodolala, obzvlášť když byla akce 2+1 zdarma

Jak se mi osvědčily legíny Pikaluna

Jak už jsem napsala, poprvé jsem legíny Pikaluna kupovala v loňském roce na jaře. Byla jsem z nich nadšená na první pohled a rozhodně se osvědčily i během celorocniho nošení. 

Legíny Pikaluna se nevytahují, perfektně drží tvar, jsou velmi příjemné na těle - hebká a měkká látka, která dokonale přilne k tělu. Jediné, co se za celou dobu nošení stalo, bylo pár nitek čouhajících v oblasti pasu a mírně vybledlá barva, což se dá po častém praní očekávat. V porovnání s obyčejnými legínami se to však nedá vůbec srovnávat. Oproti těm vypadají legíny Pikaluna stále jako nové. A to když je hazim do sušičky, kam by se dávat neměly. 


2+1 zdarma - legíny Pikaluna

Na webu Pikaluna.cz jsem narazila na super akci, kdy byly ke dvěma kouskům jedny zdarma. Navíc měli mnohem větší výběr, než aktuálně na konkurenční firmě Lelosi. Volba byla jasná. 

Po zelených legínách jsem pokukovala už dlouho. Růžové mě okouzlily na první pohled a ty poslední jsem brala proto, že jsem chtěla nějaké ne tak křiklavé, přesto ale ne jednobarevné. 

Jak se vám líbí moje volba? :)



Co se mi líbí na legínách Pikaluna? 

  • Hebký a pružný materiál, který skvěle přilne na tělo. 

  • Pružný vysoký pas, nevyjíždí a neškrtí přes břicho

  • Velký výběr designů v různých velikostech (hlavně v té mojí :))

  • Vydrží dlouho jako nové - skvělá investice 


Legíny Pikaluna jsem koupila přímo na jejich e-shopu. Objednávka proběhla velmi rychle. Objednávala jsem na dobírku a do 2 dnů jsem měla balík doma. Každé legíny byly zabalené ve speciálním sáčku, který využijeme třeba na sponky, gumičky nebo svačinu. 


PS: Dost uvažuji o tom, že tyto legíny pořídím i pro Nelču, která u každých obyč legín (z Pepca, Kiku apod.) běduje, že jí škrtí, i když beru o dvě čísla větší velikost. Tyto by se měly přizpůsobit jejímu tělu a navíc mají super dětské balíčky, kde pořídíte i troje dětské legíny do tisícovky.


Vaše Sabča


Komentáře

  1. Já legíny nosím jen hrozně málo a výhradně ty třičtvrteční, dlouhé snad doma ani nemám. Ale vybrala sis hezké vzory.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)