Knižní přírůstky za duben

Už dlouho jsem nedělala žádný článek na knižní přírůstky. Je to i tím, že jsem snad od Vánoc žádné knihy nekupovala (i kfdyž, Vlastně ano, nějaké mi přibyly :D), snažila jsem se hlavně dočíst to, co mi tu leží už měsíce (i roky), ale tentokrát jsem si udělala radost. Knížek je ve skutečnosti ještě trochu více, ale dvě mi dvakrát za sebou žuchly za gauč a já už nemám teď sílu je znovu lovit a stěhovat kvůli tomu půl obýváku, takže vám je ukážu někdy příště. :D

Překvapivě jsem si neobjednala vyloženě beletrii, tu mám tentokrát jen jednu. V polovině měsíce jsem se konečně prokousala knihou Moderní kurandera, která se mi sice nečetla úplně lehce, ale hodně mi v mnohém otevřela oči. A jelikož jsem si uvědomila spoustu věcí i různých schopností, které v sobě roky mám, ale nenapadlo mě s nimi pracovat a rozvíjet je, rozhodla jsem se to změnit. 

Kniha Proměna od Pavly Galla Rožumberské se mnou v tu chvíli naprosto rezonovala a reklama na ni na mě vyskočila nejspíš v ten pravý čas. už to nejspíš něco znamená - zase nějaké znamení shůry. :) A tak jsem si ji objednala. Ještě jsem ji nečetla, ale věřím, že se k ní brzy dostanu. Moc se na ni těším a určitě mě zase posune o kus dál. 


Díky kurandeře jsem se začala více zajímat o čakry, intuici a auru. Svůj podíl na tom má i má dvouměsíční práce o léčivých minerálech, kde jsem na to také často narážela. Proto jsem mrkla na Knihobot a objevila tam několik knih, které mě zaujaly a mohly by mi ukázat zase něco nového. Kniha Aura, brána k duši je jednou z nich. 


Intuice je další z knížek z Knihobota. Je to malinká útlá knížečka, takže to bude nejspíš jednohubka na dva večery maximálně. Uvidíme, jak mě osloví. Další dvě knížky z Knihobota zatím odpočívají za gaučem, jak už jsem výše vysvětlovala. :D


No a jelikož pan Vondruška píše rychleji, než já v posledních měsících čtu, tak mám s jeho novinkami docela skluz. Nekupuji od něj všechno, ale série s Oldřichem z Chlumu a Jiřím Adamem z Dobronína chci mít kompletní. Královražda na Křivoklátě je předposlední "Oldřich z Chlumu" a už se na něj moc těším. 


Tolik tedy k mým novým knížkám. Ještě přibyly nějaké do čtečky, ale to mi přijde divné sem fotit a přidávat. Jednou z nich je Odbočka v lesích, kterou jsem v předchozím článku recenzovala. Pokud by vás zajímaly i mé nové e-knihy a audioknihy, klidně mi napište a já vám je budu do článků přidávat také. :)

Mějte krásný Máj!

Vaše Sabča

Komentáře

  1. Seberozvojové knihy nejsou můj šálek čaje, takže z tvých novinek znám jen Vondrušku. Jsem zvědavá, co na něj budeš říkat. Mne nenadchnul...

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)