Haul: Zase jednou nákupy v Kik!


V Kik! jsem byla nakupovat nedávno, ale samozřejmě jsem to sem nestihla nafotit. Jen pár fotek s Nelči novými šaty a pak vyfotila ona mě, ale to si nejsem jistá, zda je publikovatelné. :D Možná to ještě dodatečně nafotím jako hall za duben. Mám toho vlastně trochu víc. :)

Podruhé už jsem byla aktivnější a nové kousky nafotila, hlavně proto, že to byly dekorace do bytu. Vím, slibuji nafotit novou kuchyni, ale stále ji nemám dodělanou, tak ještě chvilku vydržte. :) A teď už k nákupu. 


Potřebovala jsem něco jarního na dveře, tak proč ne třeba srdíčko s ptáčky? Nechtěla jsem žádné zajíce a donedávna měly samé Velikonoce. Naštěstí jsou už pryč, a já si měla z čeho vybírat. Toto srdce stálo 99 Kč a mně se moc líbilo. 
Tráva s motýly mě trefila do oka na první dobrou. Vím, je to trochu kýčovité, ale mně se motýlci líbily a krásně mi kuchyňský stůl oživily. Stály 79 Kč. 
Podložka na stůl byla jasná, tu jsem potřebovala. Nejsem velký příznivec ubrusů, už proto, že když moje děti večeří u stolu, neustále bych ubrusy prala. Tohle dám snadno stranou, tak snad to chvíli vydrží. Navíc za zýhodněnou cenu 49 Kč. 




Také jsem potřebovala nějaké nové kousky do šatníku, takové ty klasické, co se dají kombinovat se vším. Hnědé tílko bylo v akci za 79 Kč, takže volba byla jasná. 
A ponožek není nikdy dost. Vzala jsem nízké, tuším za 99 Kč balíček, jedny pro sebe, druhé pro Nelu, ale vlastně také pro sebe, protože ona nosí moje a já její. :D

Nakoupila jsem toho samozřejmě více, ale přišlo mi zbytečné sem ostatní kousky fotit. Byla to jen obyčejná bílá trička pro děti a dospělé. Chci nějaké namalovat barvami na látku, něco pro své děti a pro sebe a něco do e-shopu, protože malované tašky zmizely doslova bleskem. A k tomu bílé hrnky, větší a menší, rovněž na malování. 

O tom, jak maluji na látku a hrnečky, vám článek chystám, bylo toho celkem dost, ale nestíhala jsem to sepsat. Tak se s vámi podělím zase někdy příště. :)


Máte také nějaké nové úlovky z Kik!?  Já tam nakupuji moc ráda. Celý nákup mě stál cca 1100 Kč, což je prostě super cena za spoustu věcí, které udělají radost mě i dalším lidem. 

Vaše Sabča :)

Komentáře

  1. Já mám Kik relativně blízko (dokonce dva), ale v poslední době jsem tam byla málo (chodím pozdě z práce a už se mi pak nechce brouzdat po krámech) a ani mne nic nezaujalo.
    Jinak pro pobavení - my na dveřích máme reklamní cedulku na rum Božkov s nápisem "Tady vždycky kotvila ta rumová flotila" :D. Nalepil nám ji tam kamarád a nám to přišlo docela vtipné (a taky rum je vlastně jediné tvrdý alkohol, který pijeme), tak jsme si ji nechali ...

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabi, ač mám Kik relativně blízko, tak mě to tam moc netáhne. Věčně tam mají natahané nevybalené palety se zbožím, napětí je tam cítit doslova na každém kroku, tak to radši zavítám do Pepca. Tam jsou poslední dobou takové správně praštěné prodavačky :-) Srdíčko na dveře je moc hezké, u nás má tohle na starosti tchýně a co vím, tak vždycky vyrábí věnečky na dveře.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sabi,
    já mám jeden Kik hned naproti práci, ale tam vůbec nechodím. Většinou se zastavuji v nákupních zónách na okraji města, kam jezdím do drogérií. V Kiku jsem už dlouho nebyla, určitě už několik měsíců. Mám to tam ale ráda na levné dekorace a basic kousky oblečení (např. ponožky:-D). Tvoje nákupy se mi moc líbí, obzvlášť to hnědé tílko vypadá moc dobře.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné kousky! Čiší z nich jaro. Já mám Kik moc ráda, jen v poslední době na něj příliš času není... Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)