5 léčivých kamenů pro lásku a vztahy

Zdroj foto: www.shutterstock.com

Léčivé kameny mají plno užitečných vlastností a účinků. Dokážou harmonizovat náš život, zbavit nás stresu nebo strachu a umí dokonce i probouzet lásku, v nás samotných i v našich blízkých.

Nedávno jsem zase začala psát pro web Magazín.cz, protože už mi chyběly pestřejší články. A jelikož se jedná o témata, která bych ráda sdílela i zde, přináším první část nového článku o léčivých kamenech, kterým se teď hodně věnuji. Tvořím totiž - mimo jiné - krásný web pro klienta, který bude na tyto přírodní poklady zaměřený. 

Víte, které minerály využít, abyste zlepšili své vztahy nebo našli vysněného partnera?

5 kamenů pro lásku

Využívání léčivých kamenů se může někomu zdát jako magie a jiný se na tyto praktiky dívá skepticky. Faktem však je, že kdo umí s kameny pracovat a rozumí jejich síle, dokáže zlepšit svůj život, harmonizovat vztahy, a dokonce si přitáhnout lásku. Které minerály jsou k tomu nejvhodnější?

Zdroj foto: www.shutterstock.com

Achát

Achát je velmi účinný kámen, který pomáhá zlepšovat mezilidské vztahy a komunikaci mezi lidmi. Je velmi prospěšný pro partnerské vtahy, do kterých vnáší harmonii, posiluje lásku a dodává pocit bezpečí a jistoty. Pokud váháte, zda dát svému partnerovi druhou šanci, achát vás povzbudí ke správnému rozhodnutí. A jestliže jste se již v lásce zklamali, dodá vám odvahu vrhnout se do dalšího milostného dobrodružství.

Akvamarín

Akvamarín pomáhá ve složitých vztazích, při dlouhodobých neshodách a konfliktech. Tlumí negativní emoce a pomáhá zlepšit komunikaci a vzájemné porozumění. S ním budete vůči svému partnerovi empatičtější a snáze pochopíte jeden druhého.

Celý článek si můžete přečíst ZDE

Komentáře