Zase to tu flákám...

 

Také máte ten pocit, že to tu poslední dobou zase flákám? Není to tím, že bych neměla chuť sem psát, nebo neměla nápady na články. Těch mám v hlavě celou hromadu. Jenže toho mám tentokrát fakt nějak moc. Předělávám kuchyni, takže mám nádobí všude, dětem dělám jídlo skoro na koleni, připadám si jak pod stanem. :D

A i když píšu, jsou to pracovní záležitosti nebo nový rukopis, který mě teď doslova pohlcuje. Ale dala jsem si takovou osobní výzvu, že tu teď budu častěji sdílet nějaké svoje radosti a fotky, tak začnu hned dnes. Poslední dny a hlavně víkend jsme si užívali většinou na dětských hřištích a v parku, kde se děti vyblbly a já si chvíli oddechla. V neděli jsem při tom zvládla dokonce napsat pár stránek do nového rukopisu. Ovšem moje těšení, jak si budu na dětských hřištích číst se nějak minulo účinkem. Nečtu teď skoro vůbec, protože přednost zkrátka mají jiné záležitosti. Také zase více vybarvuji omalovánky pro dospělé - mohla bych se vám tu pochlubit, jaké nové kousky jsem si objednala, že? :)

A také pokračuji v malování. Ale o tom zase někdy příště. :)

A teď ještě fotky z posledních dní, včetně sedmikrásky, kterou jsem si koupila pro radost u nás v Penny asi za 24,90 Kč. 


Ve středu tradičně čekáme s Jiříkem na Nelču, až jí skončí hasiči. Tentokrát jsme vyrazili s kamarádkou a jejím prckem kouknout na ovečky a dát jim nějaký nasušený chleba. 




Nela mi každou chvíli někde utrhne a donese nějaký náznak jara. :)





V neděli na hřišti ve Včelné i spočítačem.



Také jste si užívali sluníčka? 

Vaše Sabča :)


Komentáře

  1. Sedmikrásku jsem si domů ještě nekoupila - dobrý nápad. A jsem zvědavá na tvou kuchyň - doufám, že se pochlubíš ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má překvapivě dlouhou výdrž. :D a kuchyní se samozřejmě pochlubím. :)

      Vymazat
  2. Sabi, ani já nemám sedmikrásku. Krásné fotky jsi nafotila. Pracovní vytížení se ti odmění novou kuchyní. Měj pohodové dny s dětmi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ti, Marti. Na kychyň už se moc těším. Dokonce i na to, až v ní budu vařit. :D

      Vymazat
  3. Já si včera koupila narcisky, taky musím mít pořád doma nějaké kytičky, dělají radost :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)