Tři nové obrazy nabité energií


Jak jsem nedávno napsala, věnuji se opět téměř naplno i malování akrylovými barvami na plátno. Baví mi to čím dál víc a v hlavě mám plno nových nápadů. Jen ten čas schází. Ovšem malování je pro mě velký relax a tak si užívám se štětcem každou chvilinku. Přidávám detailní fotografie tří nových kousků, z nichž dva už mají své nové domovy. :)

Kamarádka, pro kterou jsem malovala obraz slona, mě požádala o malbu stromu života, ideálně ve stejných barvách. Visí totiž v jedné místnosti, naproti sobě. Použila jsem i přírodní achát - plátek, pro umocnění spojení s Matkou Zemí a celkově s přírodou. 





Další obrázek vznikl zcela spontánně. Byl o dost menší - 25 x 30 cm, ale nabitý energií. Opět jsem využila i kámen - tentokrát zelený achát. 




A také vlk - moje oblíbené zvíře, které se mi strašně líbí a obdivuji jeho majestátnost i styl života, vznikl zcela spontánně. Mám už nápad na další obraz, kde se bude vyskytovat toto nádherné zvíře. Tentokrát jsem nepoužila kámen, protože mi přišel do obrázku už příliš...






Mějte krásné dny!

Vaše Sabča :)
 

Komentáře

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)