Návrat do života (a blogování) pomocí přírodních produktů, dobrot a bylinek

Zdroj obrázku: Pixabay.com
 

Moji milí, jsem ráda, že můj blog navštěvujete, i když tu teď bylo přes měsíc pusto prázdno. Důvody se brzy všechny dozvíte, ale dnes vám jen prozradím, že mým životem se doslova prohnal tajfun. Staly se věci dobré, ale i hodně zlé. Možná i proto jsem se rozhodla svůj „návrat“ oslavit článkem o e-shopu, který se specializuje na přírodní produkty, nejen ty kosmetické, ale především pro zdraví. Dům bylinek – dumbylinek.cz totiž naprosto splňuje má momentální přání – dát se dohromady po psychické i fyzické stránce a nastartovat rok 2022 tím lepším směrem.

Čím mě oslovil dumbylinek.cz



Dům bylinek mě zaujal především širokým výběrem potravin, doplňků, vitamínů, přírodní kosmetiky, a především různými čaji. Než se ale přesunu k tomu, co mě zaujalo nejvíce a co se chystám postupně ochutnat či vyzkoušet, něco vám o tomto e-shopu napíšu.

Specializují se na prodej bylinných i klasických čajů vysoké kvality, přírodní doplňky stravy, bylinnou kosmetiku, ale také u nich najdete různé mlsání, jako ručně vyráběné bonbony. Ty už jsme si s dětmi měli možnost vyzkoušet dříve a věřte, ručně vyráběný bonbon je něco úplně jiného než obyčejný z klasického obchodu. Dumbylinek.cz se soustředí zejména na německého výrobce Kräuterhaus Sanct Bernhard KG, protože jejich produkty neustále přesvědčují o vynikající kvalitě a účinnosti. Jsou zákazníky oblíbené a je po nich opravdu velká sháňka. Znáte je?

Sanct Bernhard vyrábí nejen bylinnou kosmetiku, která pomáhá překonat různé neduhy (já už nějaké jejich produkty v minulosti využívala, hlavně na mé rozpraskané bolavé ruce, takže to mohu potvrdit), ale i doplňky stravy a různé potraviny. Jako kafaře mě zaujala i jejich zrnková káva.

Velkou výhodou e-shopu dumbylinek.cz, jsou různé slevy, které můžete získat už jen tím, že na jejich stránky vstoupíte ve správný čas (např. víkendová sleva), ale i nákupem. Za jeden nákup získáte 3 % slevu na další a podle obratu pak můžete mít dalších 5-10 %.



Co rozhodně neminu a co mě zaujalo

Ale teď už k produktům, které bych vám dnes chtěla představit a které mě zaujaly. Tradičníručně vyráběné bonbony už jsem zmínila. Vzhledem k tomu, v jakém jsem byla poslední dva měsíce zápřahu – nejen fyzickém, ale i psychickém, mě zaujala Rozchodnice růžová, která pomáhá při psychické zátěži, počínajících depresích a celkově pomáhá navodit lepší náladu a uklidnit nervy.  A vzhledem k tomu, že mi děti odmítají pít vodu a neslazený čaj, a já se snažím do nich při tom cpát co nejméně cukru, neustále hledám vhodné šťávy k dochucení vody a čajů. Hodně mě zaujaly přírodní ovocné šťávy – opět od zmíněné značky Sanct Bernhard.

Do lepšího zdravotního stavu se snažím dostávat nejen procházkami přírodou, ale i návratem k mé oblíbené józe. Kdysi dávno jsem si dělala yogi čaj, kde mi vyhovovala jeho kořeněná chuť. V e-shopu dumbylinek.cz jsem kromě jiného objevila Yogi čaje různých příchutí, což mě doslova nadchlo. Jen přemýšlím, zda si budu objednávat postupně, nebo si zvolím rovnou více druhů najednou.

A nesmím zapomenout na podporu imunity, nejen pro sebe, ale i pro děti. V této kategorii zatím nemám vybrané favority, i když – z minulosti mám vyzkoušenou rakytníkovou šťávu, tak možná zase sáhnu po nějakém výrobku z rakytníku, nejspíš rakytníkový olej. Co jsem vybrala se případně dozvíte v některém z dalších článků. :)



Dumbylinek.cz mě zkrátka nadchl a už teď je mi jasné, že tam budu nakupovat pravidelně. Jejich ceny jsou totiž hodně příjemné a určitě se vyplatí udělat jednu větší objednávku u nich, než nakupovat po pár kusech v kamenných obchodech.

Dárek pro vás! :)

Zaujal vás e-shop Dům bylinek tak jako mě? Pak mám pro vás malý dárek - slevu 10 % na nákup v tomto e-shopu. 

Stačí, když v "pokladně" napíšete kód BM10 a sleva se vám odečte. 

Kód je platný do konce března 2022. 

Vaše Sabi :)

 

Komentáře

  1. Sabi, vítej zpět. Já na bylinky moc nejsem, ale čaje Yogi znám (a musím říci, že do sbírky se je snažím vyměnit, abych je nemusela pít - jejich příchutě mne z větší části neoslovují). Mám pocit, že tahle značka mívala mix krabičky, ve kterých bylo pár kousků od několika druhů, což by pro tebe možná bylo fajn na vyzkoušení. Ale jistá si nejsem...
    Měj se fajn a těším se na tvé další články

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, děkuji za komentář. Ano, mají i Mix balíčky, takže asi zvolím ty, abych si vyzkoušela, která příchuť mi bude nejpříjemnější. Jinak já Yogi čaj dělala vždy pořád stejný, tak uvidíme, jak mi budou vyhovovat tyto. :)

      Vymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)