I zdravotní pantofle mohou být šik a navíc – pomáhají od bolesti

 

Jak určitě víte, v současné době se stěhuji – z baráku do Budějovic, a za měsíc z Budějovic do vlastního nového bytu v Kaplici. Nemyslela jsem si, že to bude tak náročné, ale je. A já trpím bolestmi zad čím dál více. Protože i doma nosím pantofle, hledala jsem řešení, jak zádům trochu ulevit, alespoň když běhám po baráku nebo po bytě. Ideálním řešením jsou pro mě zdravotní pantofle. V létě je využiji i venku, přes zimu si v nich doma udělám pohodlí. A kdybych měla práci, kde bych se přezouvala do pantoflů, tak rozhodně zase sáhnu jen po těch zdravotních. Ze všech značek mě zaujala především firma Leons, která vyrábí zdravotní pantofle i další obuv, a to v moc krásných designech.

Proč nosit zdravotní pantofle

Jak už jsem nastínila, zdravotní pantofle sháním především kvůli bolavým zádům. Možná se to někomu může zdát divné, ale je opravdu důležité, jak stojíme, jak chodíme, i jak ulevujeme bolavým nohám a zádům, když zrovna někde postáváme. Jeden čas jsem se věnovala i masážím, a tak dobře vím, že kvalitní obuv je vždy základ. Samozřejmě že mi v bolesti se zády nepřidává ani nekonečné sezení u počítače. Ale pokud můžu udělat něco pro své zdraví a začít – jak se říká – od podlahy, zdravotní pantofle jsou pro mě základ.

Zdravotní obuv jsem využívala i v minulosti, hlavně přes léto jsem chodila ve zdravotních sandálech. Jsou totiž nejen prospěšné pro chůzi, správné držení těla, se kterým já mám velký problém, neustále se totiž hrbím, ale hlavně jsou ohromně pohodlné. Doma jsem se však vždycky odbývala a chodila v obyčejných pantoflích. Teď už ale vím, že je potřeba změnit i tento přístup.



Zdravotní pantofle a sandály už jsem měla od různých značek, ale baví mě zkoušet nové věci. Nyní jsem narazila na značku Leons, která vyrábí stylové a designově moc krásné zdravotní pantofle i další obuv. Vybrat si můžete pantofle s plnou špičkou – ty se mi líbí opravdu moc, ale i se špičkou volnou, páskové dámské pantofle i lodičky, které jsou lehce sportovní a hodí se k sukni, šatům i ke kalhotám. Na jaře určitě jedny vyzkouším.

Zdravotní pantofle Leons

Značka Leons vyrábí anatomickou obuv vhodnou pro každého. Nošení jejich bot vám pomůže od plochých nohou, ostruh i haluxů. Při dlouhodobém nošení pocítíte výraznou změnu – přestanou vás bolet nohy, a dokonce i zmíněná záda. Zlepší se totiž váš postoj a držení těla, za což vám budou záda vděčná ať už vás bolí již nyní, nebo by mohly v budoucnu začít. Vím i od kamarádek, které pracují celý den na nohou – např. kadeřnice, že zdravotní pantofle jsou k nezaplacení. Vlastně neznám jedinou kadeřnici, která by je nenosila.



Leons vyrábí dámské pantofle z pravé kůže. Navrhuje obuv tak, aby v ní nohy mohly dýchat. To oceníte v práci, při běžném nošení doma, ale i na výletech nebo při běžných pochůzkách po městě a obchodech. Velkou výhodou je zmíněný elegantní a stylový design. Tyto boty totiž mile rádi vyměníte za obyčejné sandály a pantofle, které běžně nosíte v létě. Leons totiž dělá zdravotní pantofle opravdu krásné, hodící se k různým oděvům.

Mně okouzlily Leons Spring – Mint a Leons Tina – Tmavě tyrkysové barvy. A dalším mým favoritem jsou Leons Belaflex – Modrá. Ano, vím, jsem ulétlá na modrou. Ale když ony jsou vážně top. Ovšem Leons Belaflex - Hnědá Elsa také nejsou k zahození. :)



Ale abyste neřekli, že vám tu vychvaluji jen ty modré, na doma uvažuji o Leons Crura – Béžový květ. Prostě veselé dámské pantofle na pohodlíčko doma v kuchyni.

Nosíte zdravotní pantofle? A využíváte je doma, v práci, nebo je máte nejraději na noze v létě místo sandálů?

Napište mi do komentářů, jestli máte nějakou zkušenost se značkou Leons, popř. jaké máte favority vy. Ráda se inspiruji i já od vás.

Vaše Sabča :)

Komentáře

  1. Sabi, tak ty jsou nádherné. Tuhle značku neznám. Já nosím obyčejné pantofle a většinu roku, dokud je teplo, chodím jen bosa, to mám nejraději. Ale tyhle mě teda uchvátily. Zvážím jejich koupi. Měj pohodový vstup do nového týdne.

    OdpovědětVymazat
  2. Značku nepoznám, ale už si nejaké od nich vyberám :-) Majú krásne šľapky, papuče...

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)