Spotřebováno - srpen/září 2021

Spotřebováno už jsem zase nepsala nějaký ten pátek. Tuším proto, že tu mám našušněno dost obalů ještě z prázdnin. A také jsem nějaké vyhodila, protože jsem prostě zapomněla, nebyla doma atd. Něco - a docela dost - tu pro vás ale mám. Tak jdeme na to. :)

Vůně


Viva La Vita od Avonu - nádherná letní vůně, kterou jsem si úplně užívala. Cena cca 199.- na akci, ale jinak stojí mnohem více. 

Queen of the game - Playboy - tuhle vůni mi tuším koupil ještě skoro bývalý manžel. Nebyla špatná, trochu nasládlá, ale nijak mě nenadchla. Spotřebovávala jsem si celkem dlouho. 

Domácnost



Lenor - Dewy Blosso, Fresh - nádherná svěží vůně, intenzivní, dlouho vydrží na prádle - cena na akci 79 Kč v Penny

Lenor - Fresh Air Effect - Summer Day - také krásná letní vůně, je intenzivní, ale dávala jsem rozhodně více, než se doporučovalo. Cena na akci 79 Kč v penny, myslím, že ta velká balení jsou rozhodně lepší. 

Krémy



Vita mania - krém na ruce a nehty Faberlic - krásná ovocná vůně, dobře hydratuje, ale jinak nic převratného. Cenu už nevím, ale rozhodně nebyla nejnižší...

Garnier - Wrinkles Corrector 35+ - pleťový krém - mám ho již poněkolikáté, svěží, lehký, velmi příjemná vůně. Nevím, zda ho označit jako nejlepší na vrásky, ale mé pleti dělá dobře hlavně proto, že ji vyživí. Mám ho ráda. 
Cena na akci 99 Kč

Sprchové gely



Tělový peeling - Čokoláda - Avon - dostala jsem jej už před lety, ale nějak nedopoužívala. Tak teď jsem to napravila. Peeling je hodně jemný, na mě možná až moc, ale příjemná vůně. Cenu nevím. 

Sprchový gel Aroma Ritual - Dermacol, s vůní melounu - dělala jsem na tuto řadu již recenzi, příjemná vůně, ale trochu umělá, skvělá na léto, jen tahle balení nemám moc ráda.

FA - Kids - Pirate Fantasy - kupovala jsem dětem, příjemná vůně, není to taková ta klasická žvýkačková, takže se to dá... :D Cena na akci 39 Kč - Albert

FA - Magic oil - Blue Lotos - Krásná intenzivní vůně, vydrží na pokožce celou noc - cena 39 Kč - Albert

FA - Magic oil - Pink Jasmín - tuto jsem koupila pro Nelču, protože neměli dětskou vverzi pro holky. Příjemná svěží vůně, já jasmín miluji, takže mi bylo skoro líto, že ho Nela tak rychle vyplácala. :) 
Cena 39.- - Albert

Péče o vlasy



Cien Professional - Oil care - šampon a kondicioner - tohle je super řada, která mým vlasům dělala moc dobře a navíc obojí nádherně vonělo. Chtěla jsem na ně dokonce udělat recenzi, ale bohužel nestíhám. Každopádně za mě jedno velké doporučení a určitě jsem si to nekoupila naposledy. 
Cenu už si nepamatuji, ale je to Lidl a nebyla moc vysoká. 

Ostatní



A ještě resty, co mi tu zbyly z minula...

Planet Spa Avon - Aromatherapy Beauty Sleep - nádherné vonící sprej na polštář, který jsem ale používala večer po sprše místo tělového spreje. Vůně heřmánku a levandule je kouzelná, uklidňuje a uvolňuje. Cena byla tuším 79 Kč na akci. Rozhodně si musí zase pořídit. 

Avon Encante - Intense - tohle byl sice jen tělový sprej, na kci za nějakých 69 Kč, ale voněl strašně dlouho a opravdu nádherně. Mám ráda všechny vůně z této řady a určitě si zase nějaké pořídím. 

Cien Body lotion - Avocado oil - klasické tělové mléko, které prostě používám denně. Potřebuji se vždy něčím mazat a tohle splní účel, hydratuje, dobře se roztírá, nemastí - taková klasika. Cena tuším kole 70 Kč v Lidlu. 

Znáte některé z výrobků? Používáte je rádi, nebo se v něčem neshodneme? Budu ráda za vaše komentáře. :)

Vaše Sabča


Komentáře

  1. Sabi, já měla ten kondicionér Cien a byla jsem z něho dost zklamaná. Sice nebyl drahý (40 Kč), ale vůbec mi nevoněl, spíš mi byl, pokud jde o vůni, nepříjemný. Šampon už jsem pak ani nezkoušela. A mám tu ten sprcháč Fa Magic oil, odložila jsem ho na zimu, protože mi ta vůně přišla taková taková těžší, ale špatný mi po jednom použití nepřišel. Jen mám balení s jiným designem (asi starším, on už se mi tu válí delší dobu ;-))

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabčo,
    Playboy vůně jsem používala na základce, u Vietnamců měly jejich tělové spreje a to jsem jako mohla. Teď už jsem dlouhá léta nic neměla, přijdou mi takový moc sladký, maximálně bych si od nich koupila sprcháč. Lenor zbožňuju hlavně jejich zlatou orchidej nebo modrou klasiku. V rámci cenově dostupných pleťových krémů já žiju Nobillis Tilia a teď testuju Oriflame různé řady. Od Fáčka je tenhle růžový jasmínový vůbec můj nejoblíbenější sprcháč! Z Beauty Sleep řady Planet spa na mě čeká krém na ruce až si dodělám svůj "pracovní" Avokádová tělová mléka mám doma dokonce dvě a už si je znovu nekoupím, avokádo mě evidentně nebere celkově a nejenom k jídlu, že to smrdí a je to jak když žužláš mrtvýmu nohu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, "mrtvýmu nohu" :D to mě pobavilo. :D Děkuji, dnes jsem se potřebovala zasmát. Jinak já mám avokádo ráda. sice mi moc nevoní, ale v krémech mi to ani nevadí. A na jídlo ho miluju.

      Vymazat
  3. Ahoj Sabi,
    už jsem se moc těšila na tvoje spotřebováno:-) Lidl kondicionér jsem už jednou měla a moc mi nesedl. Doma mám ještě jedno balení a moc se mi do něj nechce. Fa gely vůbec neznám, měla jsem nějaký květinový před hodně dlouhou dobou, byl někde v boxu. Encanto řady jsou skvělé.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Chci poděkovat panu Daltonovi za diamantové půjčky za to , že mi dal půjčku v hodnotě 43000 EUR, byl jsem podveden několika pokusy o zajištění půjčky . Dokud jsem nemyslel Daltona, který mi dal půjčku. pokud dnes potřebujete legální půjčku, vyhněte se podvodu a kontaktujte diamantové půjčky e-mailem: diamondloans24@yahoo.com

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)