HAUL: Objednávka z Avonu


Sice to vypadá, že se nějak s tou kosmetikou rozjíždím, ale ve skutečnosti jen doplňuji vše, co mi v poslední době došlo. V Avonu jsem chtěla hlavně nějaké nové vůně ale znáte to. Když už to otevřu... No a proč pak lítat do drogerky pro šampony, krémy a tělová mléka, když to mohu objednat najednou. 


Doplnila jsem si peeling na obličej, protože už mi dochází. Vzala jsem si i tónovací krém na obličej. Čekala jsem něco jako BB krém, ale bohužel. Jen trochu zatmaví pleť, ale nekryje. A potřebuji i nový make-up. V Avonu mi make-up nikdy moc neseděl - vysušuje a dělá mi na obličeji šupinky. Tento vypadal, že bude v pohodě. Ale bohužel - totéž. Navíc jsem netrefila barvu a je moc světlý. Takže ho nejspíš pošlu dál. 


Voňavky - parfémy/parfémované vody z Avonu mám moc ráda. Většinou mi všechny seděly - až na pár výjimek, takže jsem to riskla a objednala Imari - Elixír, aniž bych věděla, jak voní. A víte co? Je božský! Úplně jsem se do něj zamilovala. :)
Celébre je už klasika, kterou jsem měla několikrát. A byl za super cenu, myslím že jen 149.-, takže nebylo proč váhat. 




Šampon na vlasy a kondicionér mi rovněž došly, takže jsem zkusila Avon Advanced Techniques. Zatím jsem si s nimi myla hlavu jednou, ale řekla bych, že budou v pohodě. :)


Tělová mléka z Avonu je další sázka na jistotu. Vzala jsem jedno vyživovací a jedno zpevňovací. Velikost láhve je 400 ml, takže pro mou mega spotřebu úplně super. Jeden stál myslím 89.-


A protože už mi došly i pleťové krémy a hyaluronové sérum od Garnier, sáhla jsem po řadě Anew. Tyto krémy - denní a noční - jsou určeny pro zralou pleť 35+, tak doufám, že ji trochu oživí a vyhladí vrásky. Jak jsem teď hodně zhubla, mám jich nějak víc. :D Nebo že by to bylo tím stresem posledních měsíců? 

A to je vše... :) 
Znáte tyto produkty? Máte nějaké své oblíbence z Avonu

Vaše Sabča


Komentáře

  1. Ahoj Sabčo, tomu říkám pěkný nákup. Já beru Avon od tchýně a teďka z aktuálních produktů budu brát perníčkový sprcháč na Vánoce. Snažím se alespoń po zbytek letošního roku už na kosmetice trochu šetřit, mám teď jinačí výdaje.Makeupy já nekupuji moc často, ale poměrně mi vyhovuje Maybelline, Rimmel a nebo z Oriflame řada Giordani Gold. Vlasovka Avon mi absolutně nesedí, takže tu už ani nezkouším pořizovat. Na pleťovku Avon nedá dopustit moje babča, já občas něco beru z jejich řady planet spa - masky, čistící pěny a tak. Co se oblíbenců týče krém na nohy červený, pak kaková řada z Care řady, pěny do koupele a právě Planet spa konkrétně maska s minerály z Mrtvého moře.

    OdpovědětVymazat
  2. Sabi, já Avon nekupuju - nějak nemám po ruce žádnou Avon lady. Jen jsem občas něco dostala... Od krému Anew jsem měla vzoreček a přišel mi hodně příjemný.

    OdpovědětVymazat
  3. Sabi, taky v Avonu nakupuju, vyhovuje mi objednávka přes jejich eshop a doručuje mi za ta léta avonka, která je již moji dobrou kamarádkou. Kdysi jsem sama Avon dělala jako manažerka. Měj pohodový den.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sabčo,
    já v Avonu nakupuji pravidelně, mám ráda hodně jejich výrobků napříč řadami. Jsem zvědavá na tvé hodnocení tělových mlék, tato jsem ještě nezkoušela. Anew krémy mám moc ráda.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)