HAUL: Nová přechodová bunda a nová kabela pro milovníky psů

Krásný podzimní den!

Vím, vím... V poslední době vás tady hodně zanedbávám. Není to tím, že bych neměla o čem psát. Naopak. Mám nachystanou řadu témat a oblíbených článků - přečteno, knižní přírůstky, pak tady mám jednu recenzi a také článek o nové kosmetice z NuSpring.cz. Tedy, ne úplně nachystáno. Spíš nafoceno. A na psaní a zveřejnění teď nějak není čas. Do měsíce a kousek musíme předat barák, takže s mým skoroexmanželem stěhujeme, balíme, třídíme, zbavujeme se přebytečností atd. Do toho píšu nový román a také samozřejmě musím psát články, které mě živí. A to všechno mi bere spoustu času i energie, kterou pak nemám na psaní článků pro blog. Říkala jsem si, že alespoň jeden menší článek vám sem dám, ať víte, co se u mě děje. :)

Jelikož jsem zjistila, že nemám žádnou podzimní, nebo takovou tu přechodovou bundu, objednala jsem si něco mezi bundou a kabátem na Modovo.cz. Mají tam moc pěkné kousky, poměrně kvalitní, i když jejich ceny jsou někdy vyšší. Já už od nich mám jednu dlouhou mikinu, a jsem s ní moc spokojená. Tahám si skoro pořád. A tak nebylo, co řešit. 

Bundička je tak akorát na toto počasí, ráno pod ní nosím tenký svetřík. Moc se mi líbí jak sytá červená barva, tak kombinace s puntíkovanou podšívkou. Kapsy se dají zapnout, takže v nich bez obav nosím i klíče od auta a tak... 

Přišla mi už minulý týden, ale chtěla jsem, aby mi v ní Nelča udělala nějaké nezčí fotky venku. Ovšem nějak na to nebyl čas. Tak zatím alespoň takto. Časem třeba dojde i na nějaký outfitový článek. :) 




A jelikož už moje oblíbená kabela s boxerama vypadá, že má to nejlepsí za sebou - boxíci už na ní nejsou skoro vidět, zabrousila jsem znovu na stránky www.psipostylky.cz, na kterých můžete zakoupit i kabelky, crossbody a pamlskovníky od Design by Miluna. Má na výběr ohromné množství designů (nejen pro pejskaře), ale já věděla, že chci zase něco s boxíkem. Možná vám tu časem ukážu, co se mi tam ještě líbí, protože je toho fakt hodně. Tentokrát to ale vyhrála kožená kabela s boxerem v srdci. Protože přesně tam tyhle placaté čumáčky mám. :)
Já ji nosím jen na těch krátkých popruzích přes rameno, ale jinak má tato kožená kabelka dlouhý nastavitelný pásek, takže se dá nosit i křížem přes hrudník, jako to bylo u té, kterou jsem měla od této talentované dámy posledně. 


No a když jsem u těch placatek, neodpustím si sem pár fotek pana Rikouše... To se totiž nedá nefotit. Mám jich v mobilu asi milion, protože jemu se ten jazyk do hubičky prostě nevejde. :D



Mějte krásný podzim!

Vaše Sabi :)

Komentáře

  1. Ahoj, ta bunda je fakt parádní, kabelku bych si osobně nekoupila. Ale teda ta bunda, ta se ti povedla. Ať se dobře nosí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, děkuji za komentář. Bunda se nosí perfektně, vejde se mi pod ní i svetr, takže super. :)

      Vymazat
  2. Sabi, bunda je dobrý kup. Já mám na přechodové období baloňák, v poslední roce jsem ho moc neužila (v lockdownu jsem tahala skoro pořád větrovku doplněnou podle počasí různými mikinami pod ní). Kabelky už nějakou dobu nenosím - kvůli rovnoměrnému zatížení zad dávám přednost městskému batůžku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mám batůžek, ale teď už je chudák také dost opotřebovaný. Ale asi si také ještě nejaký pořídím. Ovšem už celokoženkový, aby se dal otřít. Já mám částečně pletený a nedá se vyprat.

      Vymazat
  3. Super nákupy, krásna kabelka a Riki je naj, pohladkaj ho odomňa :-)
    Pekné dni,
    A.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)