HAUL: Nadupaná objednávka z e-shopu s biokosmetikou NuSpring

 
Kosmetiky a drogerie je potřeba vždy. A mně jako na potvoru vždycky začne docházet všechno najednou. Když se mi ozval e-shop NuSpring s nabídkou další spolupráce, moc ráda jsem ji přijala. Mám tento e-shop moc ráda, protože se specializují na BIO kosmetiku a drogerii a mají navíc obrovský výběr a výborné ceny. Už jsem si v minulosti od nich nějaké produkty vyzkoušela a moc ráda jsem objednala další. Tentokrát jsem se zaměřila hlavně na zoubky a dekorativku, kterou u mě moc nevidíte, ale nebojte - také ji používám. A dochází... 



V současné době jsem používala sice bělící zubní pastu, jenže Colgatte, takže efekt není skoro poznat. Co bych také od nich chtěla. Uvažovala jsem proto, že objednám moje osvědčené bělící pasty, od jiných značek, které už jsaem dřívea měla a ukazovala jsem je zde. Když jsem ale narazila na bělící zubní pastu Ben a Anna, neváhala jsem, a objednala, abych ji mohla vyzkoušet. 

Tato pasta přišla ve skleničce - tedy v podstatě bezobalová kosmetika, protože skleničku pak mohu použít na něco jiného, s bambusovým naběrátkem. Pastu už používám a jsem s ní dost spokojená. Nefotila jsem sice zuby před používáním, ale myslím, že efekt je vidět už po prvních použitích. 



Abych efekt bělení ještě podpořila, vzala jsem i bělící aktivní uhlí od značky Georganics. Do této směsi se namočí kartáček a nanáší se na zuby a čistí se. Musím se přiznat, že první použití mě vyděsilo. Místo bílých zubů jsem měla celou černou pusu, jazyk i rty. Musí se pak hooodně vyplachovat a já po použití používám ještě tu výše uvedenou bělící pastu. I zde mám dojem, že je efekt viditelný. 

Nebudu se zde rozepisovat víc, protože chystám samostatný článek o péči o zoubky. :)


Z dekorativní kosmetiky jsem objednala řadu Avril - kterou mají v e-shopu nově. Novinkou byla i černá řasenka, která mě doslova nadchla. A to nepíšu kvůli spolupráci, ale protože je vážně bombastická! Řasy zhustí a prodlouží tak, až jsem tomu nemohla poprvé ani uvěřit. Prostě bomba. :)


Rozjasňovač jsem nikdy nepoužívala a ani to moc neumím. Musím si ještě pořídit jiný štětec, protože ten co mám hodně práší a to asi není dobře. Zatím jsem ho použila párkrát, ale až se to naučím, dám vám sem zase celý článek o této dekorativce. 


S bronzerem už zkušenosti mám. Používám ho ráda, a často ho využívám i na zdravíčka. Nemám toliž ráda takové ty děsně růžové tvářičky. :D A s bronzerem mi to přijde více přirozené. Opět se jedná o řadu Avril. 


Dlouho jsem také uvažovala o tekutých očních linkách. Nikdy jsem je nepoužívala - vždy jen klasickou tužku na oči a ta mi v poslední době nevyhovuje. Proto jsem opět zkusila ty od značky Avril. Teprve se s nimi učím a občas se s tím patlám hodně dlouho, protože neustále opravuji a upravuji, ale myslím, že výsledek je super. Ještě musím přijít na to, jak to udělat, aby se mi hned po namalování neobtiskávaly na víčka. 


A jelikož teď nemám žádný intimní gel, rozhodla jsem se otestovat BIO kvalitu, a to intimní mycí olej Feminity. Používám ho denně a jsem s ním spokojená. Neštípe, nepálí, dobře myje a má lehkou bylinkovou vůni. Za mě super. 


V balíčku jsem našla i nějaké vzorečky na otestování, což mě potěšilo, protože toho mohu vyzkoušet víc a neobjednávat jen tak, bez zkušenosti. Dětskou pěnu do koupele Matylda jsme zatím nezkoušeli, dám vědět, až tak učiníme. :)
Balzám po holení pro muže nějak netuším, komu daruji, protože ani jeden z mužů v mém okolí se neholí. 
Elixír šťastné pleti od Soaphoria vyzkouším sama a moc se na to těším. 


A pak přišly vzorečky od značky Nobilis Tilia, zaměřené na aknózní pleť. Už jsem vyzkoušela čistící gel, který je moc příjemný. A také akné krém, který dobře hydratuje a krásně voní. 


Toto je pro mě taková tajuplná lahvička. Má nádhernou pudrovou vůni a tuším, že je to vzoreček nějakého parfému. Bohužel se mi nepodařilo rozluštit nápis. Důvod vám sdělím níže. To se zasmějete. :D


A na závěr krátký příběh - hlavní aktér jest na fotografii. :)

Když dorazil balík z NuSpring - upozorňuji, doručovalo ho DPD - byla jsem zrovna pro děti ve školce. Pak jsem je vezla k babičce, takže jsem neslyšela telefon, že mi někdo volá, a byla jsem pryč cca hodinu. Na zahradě byl náš Enrique. 
Pan doručovatel zřejmě usoudit, že je naprosto v pohodě, když balík hodí za vrata - ani nekomentuji, že v něm byly skleněné obaly, které ale naštěstí vydržely. Do e-mailu mi přišla informace, že adresát nebyl zastižen a balík na adrese převzal jakýsi pan "Bici". 
Ve skutečnosti balík převzal pan Riky, který se rozhodl ho rovnou rozbalit. Když jsem dorazila domů, měla jsem bednu rozškubanou po celé zahradě a také jsem tam sbírala doručené zboží a vzorečky. Proto není možné přečíst název na té maličké lahvičce - ještě, že ji Riky nesežral úplně. A také jsem nemohla nafotit některé papírové krabičky, v nichž zboží přišlo, protože Riky to zkoumal skutečně důkladně. 
Naštěstí jsem našla vše, nic se nerozbilo a tak mohu testovat a podělit se s vámi o zkušenosti i o tento příběh. :)

Pokud vás některé výrobky zaujaly, mrkněte na e-shop NuSpring
A pokud chcete vědět více o dekorativce nebo péči o zuby, vydržte, budou další články. :)

PROMO KÓD PRO VÁS! 

A abyste mohli v e-shopu NuSpring objednávat levněji, mám pro vás i kód na slevu. Stačí, když zadáte při objednávte  v košíku kód PROMOMAMA5 a získáte slevu 5 % z nákupu. :)

Sleva je platná do 30.11.2021 a objednat s tímto kódem jde vždy 1x. 

Vaše Sabča

Komentáře

  1. Sabi, tak to je vtipná historika, byť tedy přístup DPD je na ránu. Ještě, že to dobře dopadlo a Riky nic nesežral (kosmetika by mu asi neudělala moc dboře) a ty můžeš zkoušet nové kousky.
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)