Candle HAUL: Nová zásobička svíček na podzimní pálení

 

Nastalo období pálení... Tedy, ne čarodějnic, ale svíček. :D Přes léto moc svíčky nepálím, ale když začne být na podzim smutno a pošmourno, využívám svíčky nejen k provonění domova, ale i k útulné atmosféře. Jelikož teď většina mých peněz jde do nájmu, benzínu - protože denně vozím děti do školky, na kroužky, jezdím za přítelem atd., a samozřejmě i do vybavování bytu a tak, snažím se šetřit, kde to jde. A tak jsem zase po dlouhé době zavítala pro svíčky do naší velešínské vietnamské prodejny, kde mají ohromný výběr, krásné vůně a svíčky za pár korun. 

Možná si říkáte, že tyhle svíčky nemohou moc vonět. Taky jsem si to myslela, ale už jsem poučená, že ty nejobyčejnější a nejlevnější mi většinou nádherně provoní celý byt. A jaké jsem tedy nakoupila? 

Scented Candle Oriental Night - tato voní sice hodně lehce, trochu nasládle a hlavně, jak napovídá název - orientálně, ale zaujala mě, tak ji vyzkouším. Tuto značku mám myslím poprvé, tak uvidíme, jak se osvědčí. 


Svíčky Glade jsou myslím dost známé. Voní nádherně - alespoň tyto dvě, uvidíme, jak moc intenzivní budou po zapálení. Jedno je vanilka s kořením - já vanilku sice nemusím, dělá se mi z ní špatně, ale tady jsem cítila hlavně to koření. Tak snad to tak bude i po zapálení. Druhá svíčka je Růže také s nějakým kořením, ta byla taková svěží, trochu dřevitá. Tak uvidíme. 

Tyto dvě jsem nekoupila u Vietnamce, ale v Penny, na akci - při koupi dvou stála jedna 29 Kč.


No a nesmí chybět podzimní klasika - jablko se skořicí. Ta jsem vzala rovnou dvě - každou od trochu jiné značky, tak uvidíme, jak budou vonět. :)

Také pálíte levné svíčky? Nebo si raději dopřáváte ty dražší? 

Vaše Sabča

Komentáře

  1. Ahoj Sabčo, já aktuálně pálím svíčky z Pepco za 35Kč/kus. Stejně tak jako ty potřebuji šetřit, ale jsou věci, kterých se nechci vzdát. O víkendu jsem očmuchala nějaké Yankee Candle v Kauflandu, tak nevím zda nebudu z příští výplaty jednu potřebovat a jednu, že bych vzala maceše :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D tak doufám, že si o nákupu přečtu článek. :) Já na Yankee dřív nedala dopustit, ale v poslední době mi přijde, že mi nějak víc vyhovují levnější kousky - jak vůní a intenzitou, tak tím, že je mohu víc střídat. U Yankee se mi někdy stávalo, že byla vůně tak intenzivní, až jsem musela větrat.

      Vymazat
  2. Milujem sviečky, ale väčšinou ich pálim, keď moji chlapi spia, lebo im vadí tá vôňa, hlavne tie od značky Yankle Candle...
    Inak cez deň si dávame rôzne oleje do aromalampy a tie sú super, jemná vôňa a pohoda :-)
    Maj sa krásne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mám ráda oleje do aroma lampy, ale momentálně doma nemám žádnou vybalenou. Budu to muset napravit, až se přestěhuju. :)

      Vymazat
  3. Já to mám tak střídavě - něco z Pepca, občas něco dražšího... Svíčky pálím i kvůli atmosféře, takže dost často kupuju svíčky bez vůně, které mne zaujmou tvarem... V práci mám aromalampu, do které dávám vosky nebo vodu a aromaoleje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář, Stáni. Já mám také ráda právě tu atmosféru. Ale vůně, ta musí být. :)

      Vymazat
  4. Ahoj Sabi,
    já to různě střídám, jde mi hlavně o vůni. Kupuji svíčky taky u Vietnamců, v Pepcu, Kiku, Jysku, v drogérii, ale i na eshopech (tam seženu většinou ty dražší). Spíš u mě převažují ty levnější vůně, protože pálím hodně a nedoplatila bych se.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)