Vynikající sirupy na domácí limonádu a koktejly - Kitl Syrob


Znáte Kitl Syrob? Já o těchto sirupech vím už dlouho, ale nikdy mě nenapadlo je kupovat. Sama totiž vodě se šťávou moc nedám a dětem většinou dělám jen hodně slabé, aby neměly moc cukru. Ovšem nedávno jsem narazila na grapefriutový Syrob od značky české značky Kitl. Jedná se o domácí sirup, který je velmi hustý, chutný a nechybí v něm ovocná dužina. Přidává se do alko i nealko drinků a je z něj vynikající domácí lionáda. Nadchl mě natolik, že jsem si hned dokoupila další dva druhy - Višňový a Malinový. 

Ráda bych vám o sirupech napsala více, ale jsem momentálně v hrozném časovém pracovním skluzu. Tak se podělím alespoň takhle. Myslím, že když vyzkoušíte, poznáte sami, jak jsou vynikající. Recenzí tedy vlastně netřeba. :)




Mějte krásný víkend :)

Vaše Sabi

Komentáře

  1. Už jsem je viděla, ale zatím neochutnala. Pokud jsem ho tedy nepila v nějaké domácí limonádě v restauraci (občas si nějakou dám - hlavně malinovou)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dost možné. Restaurace to hodně využívají. Fakt je to vynikající. A když to chci dětem "vytunit", koupím mražené maliny, hodím jich pár do skleničky, k tomu brčko a je to pecka. :)

      Vymazat
  2. Ahoj Sabi, souhlasím s tebou jsou naprosto geniální - já holduju hodně tomu mátovému a rozhodně pokud jsi nezkoušela tak doporučuji :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tu jsem ještě asi ani neviděla. Zeptám se, až zase půjdu u nás do obchůdku se zdravou výživou.

      Vymazat
  3. Ahoj Sabi,
    ještě jsem je nezkoušela, ale docela jsi mě nalákala. Já piju většinou čistou vodu, doma děláme bezinkový domácí sirup, který je luxusní:-D Mě zaujal především ten višňový, mrknu se po něm.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)