Haul: Nové sportovní boty pro děti a akce Kaplický ušák


Nákup bot s dětmi v klasickém obchodě je vždycky stres. Obzvlášť, když máte dvě živé děti, jako já a než vyzkoušíte boty jednomu, druhého už nahaníte po obchodě. Naštěstí existují e-shopy, kde se dají i dětské boty koupit v klidu, pohodlně a bez stresu. Já využila e-shop D-Sport a jsem maximálně spokojená. 

Nákup v D-Sport

V tomto e-shopu jsem boty objednávala poprvé a rozhodně ne naposledy. Mají opravdu bohatý výběr sportovního oblečení a obuvi nejen pro děti, ale i pro dospělé. Dětské boty vyberete snadno, a dobře se dá zvolit velikost. Některé boty mají nejen celá čísla, ale i "půlky", např. 27,5. U každých bot najdete i tabulku velikostí, kde můžete zvolit velikost nejen podle klasických EU jednotek, ale i podle délky stélky, tedy v cm. A kdybyste náhodou nevybrali dobře, dá se zboží vyměnit. Samozřejmě nepoužité. :)


Já jsem vybrala velikosti dobře. Nele jsem vybrala boty Adidas v růžové barvě VS Switch 3C a Jiříkovi od stejné značky naprosto TOP edici superhrdinů MARVEL Tensaur C. Jeho botky mají barvy americké vlajky a Jirka když je viděl, chodil v nich i doma. :) 

Adidas dětské boty 

Oba páry jsou velice kvalitní, lehké a vydrží i nepříliš šetrné zacházení mých dětí. Materiál je nepromokavý a když si je ušpinily blátem na páteční akci, stačilo je otřít vlhkým hadříkem a hned byly zase jako nové. 
O botkách se tu nebudu moc rozepisovat. Na webu eMateřství na ně napíšu celou recenzi.

Kaplický Ušák

Jak už jsem zmínila, my jsme boty otestovali hned, jak dorazily. Děti je obuly do parku na akci Kaplický Ušák, kde bylo plno zábavy pro děti i dospělé. Viděli jsme závody malých ušatých skokanů přes překážky, chovatelské rarity, ale i mnoho dalšího. Děti jezdily na koních - vypadá to, že je to oba hodně baví a možná najdu nějaké jezdecké kurzy, kam by mohly chodit. 

Kromě koní si zařádily ve skákacími hradě, tam tedy bez bot. Na trampolínách, jezdili na kolotoči a hodně zajímavé byly nafukovací koule v bazénu, ve kterých se děti kutálely. 

Pokud vás zaujaly nové sportovní boty Adidas mých dětí, podívat se na ně můžete na e-shopu D-Sport, kde najdete i plno dalších kousků. Já tam nejspíš objednám ještě zimní bundy, které budou samozřejmě opět potřebovat nové. 

E-shopu D-Sport moc děkuji za příjemnou spolupráci. Objednání a doručení zboží byla fakt rychlovka, což velmi oceňuji. 

Vaše Sabi

Komentáře