Recenze: Sprchový gel a tělový peeling Dermacol Aroma Ritual s vůní melounu



Sprchový gel Aroma Ritual od Dermacolu s vůní melounu už jsem dvakrát měla. Když byly na jaře na webu této značky velké slevy, využila jsem je a objednala si i sadu sprchového gelu a tělového peelingu právě s vůní melounu. Vyzkoušela jsem je až nedávno, protože jsem spotřebovávala jiné přípravky. Ale recenzi pro vás mám - konečně. Vlastně akorát, protože je to typická letní vůně. Jak mi sada vyhovovala? 

Sprchový gel Dermacol Aroma Ritual




Jak už jsem psala, tento sprcháč už znám z minulosti. Vyhovuje mi, že dobře pění, nevysušuje pokožku (v rámci možností, jelikož já se musím mazat pořád), a vůně je sice trochu umělá, ale svěží. Prostě letní, melounová. 🙂 Víc o tomto gelu asi napsat nejde. Prostě klasický sprcháč, který neurazí, ale mnoho lidí nejspíš ani nenadchne. 

Co mi moc nevyhovuje jsou tuby, ze kterých se špatně mačká zbytek gelu. Pořád to jde ale lépe, než třeba u tělového mléka. 

+ Svěží letní vůně

+ Nevysušuje pokožku

+ Voní i nějakou dobu po osprchování


- Někomu může vůně připadat umělá

- Zbytek gelu se špatně dostává ven z tuby


Peeling Dermacol Aroma Ritual




Peeling s vůní melounů jsem měla poprvé. Byl to můj první peeling od značky Dermacol vůbec. Překvapila mě hutnost hmoty. Vůbec netekla, spíše se drolila při nabírání a nanášení. Byla také hodně drsná, víc, než jsem zvyklá od jiných peelingů, ale nevadilo mi to. Tento peeling mi hodně připomíná soli od tianDe, i když ty jsou tekutější. 


+ Příjemná vůně

+ Skvěle promasíruje a prokrví pokožku

+ Pokožka je pak krásně jemná a hladká


- Peeling je hodně hutný

- Zanechává lehce růžovou barvu na těle


Já jsem s gelem i peelingem poměrně spokojená, i když je pravda, že už mi pod rukama prošly lepší produkty. Znovu si je asi sama nekoupím, ale jako dárková sada jsou fajn. 

Hodnocení: 65 %

Znáte produkty Dermacol Aroma Ritual? Máte je rádi? A která z jejich vůní vám přijde nejlepší?

Komentáře

  1. Sabi, měla jsem kdysi z melounové řady takuté mýdlo. Jeho vůně docela zůstávala na rukách po umytí, co v některých situacích nebylo ideální (když jsem si pak rukou brala třeba krekry, tak jsem měla pocit, že jsou s melounem :D).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D tak mýdlo jsem od nich ještě neměla, ale nemyslím, že je budu vyhledávat. :)

      Vymazat
  2. Ahoj Sabi,
    fakt nemám ráda melounovou parfemaci v kosmetice, takže toto bych si nevybrala. Nedávno jsem na blogu psala o řadě s hroznem a limetkou, která mi úplně nesedla. Dneska jsem ale dodělala peeling a gel v parfemaci belgická čokoláda a to bylo boží.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, belgickou čokálu myslím s pomerančem jsem kupovala mojí mamce a hodně mě láká. Tak možná až na ní někde narazím, zkusím ji. :)

      Vymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)