Haul: Zase jsem vlezla do Pepca... :D


Jo, zase jsem tam vlezla... :D A zcela cíleně. Potřebovala jsem totiž takový ten rozdělovač do šuplíku na příbory a také ještě něco pro Nelinku k narozeninám. A něco hodně malého pro Jiříka. Jak to dopadlo, vidíte sami hned na první fotografii. :) 


Nelče jsem vybrala Barie rodinku. Zcela úmyslně. Hodně si totiž teď hrají s Jiříkem s panenkami společně a Jiřík nutně potřebuje nějakýho "chlapa". Tak tady mají celou family. :D
Jirkovi jsem pak vybrala ještě skládací autíčko, jakože "Lego", protože ho to fakt hodně baví, ale zase se mi nechtělo ještě obíhat hračkářství a kupovat Lego originál, které je beztak o víc jak polovinu dražší a oni to s Nelou jednou postaví a pak z toho polovinu kostiček poztrácí. Zatím podle mě tohle bohatě stačí. 
Jo a proč dárek i Jurovi? Myslím, že už jsem to párkrát vysvětlovala, že máme zavedeno, že hlavní oslavenec dostane velký dárek nebo více dárků, a druhý z nich pak menší dáreček, aby mu to nebylo líto. 


Když už jsem tam byla, vzala jsem jim nové flašky do školky. Nám tyhle nikdy moc nevydrží, ale neodolala jsem. Tak snad aspoň měsíc, dva... No a Nelče samozřejmě gumičky. I když jsem sice gumičky doporučila jako dárečky i pro případné návštěvy Nelčiny oslavy narozenin, koupila jsem také nějaké. Těch mi máme neustále nedostatek. 



No a hlavní, pro co jsem šla, byly věci do domácnosti. O rozdělovači na příbory už jsem psala. Když už jsem tam byla, vzpomněla jsem si, že potřebuji kolíky na prádlo, novou lopatku a smetáček, protože ty předchozí mi Riky sežral :D, nový mopík, ten předchozí mi praskl - asi vytírám moc často :), no a krabičky na jídlo, těch je u nás neustálý nedostatek. 
A objevila jsem tam za 180 Kč i tenhle praktický stříkací mop, kterým jen stříknete na podlahu a setřete. Takové to rychlé uklízedlo. Vzhledem k tomu, že mám skoro v celém bytě světlé dlaždiče a je na nich vidět každý ťapanec a Riky když se napije, je pak nakapáno a naťapkáno všude, tak je to ideání pomocník. 

Určitě to nebyl poslední nákup v Pepcu, protože jsem si domů donesla leták a viděla samozřejmě ještě plno věcí, které nutně potřebuji. Tedy ani ne tak já, jako děti. Např. pyžamka. No a jelikož ještě musím koupit nějaké dárky pro Nelču od babi Jiři, tak tam pro ně skočím a ještě přihodím asi nějaké věci na tvoření. 

Vaše Sabi :)





 

Komentáře

  1. Sabi moc se mi líbí ten rozdělovač na příbory. Byla jsem tam ve čtvrtek a neviděla jsem ho. Škoda. A dáreček pro Nelinku bezvadný. Zdraví Iwka

    OdpovědětVymazat
  2. Já v srpnu vůbec neutrácím. V Pepcu jsem byla koupit dárek pro dceru mého bratrance, ale protože jsem spěchala, tak jsem fakt koupila jen plánovanou svíčku a hrnek a už jsem byla pryč (vlatně ne - přihodila jsem si k nákupu u pokladny chňapku, protože jednu doma už máme nevypratelně špinavou a popálenou)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, zajímavý článek, je mi inspirací. Já už touto dobou nakupuji dárky k Vánocům. Mám malou neteř a synovce. Chtěla bych jim koupit nějaké hračky. Na internetu na tomto webu jsem objevila nádherné barbie a pěkné auta na dálkové ovládání. Také jsem jim tyto hračky koupila. A vánoce mám odbyté. Hezký den

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)