Haul: Kosmetické přírůstky za červenec

Jelikož jsem se poslední tři měsíce držela s kosmetikou hodně zpátky, bylo potřeba doplnit zásoby. Už jsem se skoro neměla čím mýt. A ne, neshromažďovala jsem použitou a vypatlanou kosmetiku. Na to jsem nějak neměla čas ani náladu. Ale mám pro vás nachystáno několik recenzí na kosmetické produkty a časem se snad zase dopracuji i k té krabici s prázdnými obaly. :)

Původně jsem se chystala do DM, ale to tady mám poněkud z ruky. Za to TETA drogerii mám skoro za rohem. Vzala jsem to tedy tam a pořídila alespoň něco z toho, co jsem zamýšlela. I když v DMku bych se asi rozjela podstatně víc a za méně peněz. :)

Pořídila jsem dva sprcháče od značky Ameté. Já na sprcháče nějaké velké požadavky nemám. Podstatné pro mě je, aby voněly a úplně nevysušovaly. A to tyto celkem splňují. Vybrala jsem vůně Raspberry a Mint, a Jasmine a Pearls. 

V Albertu jsem pak narazila na dětský sprcháč od FA, který jsem vzala Jiříkovi. Holčičí už byly vyprodané, tak jsem Nelče vzala FA Magic Oil s vůní růžového jasmínu. No a neodolala jsem a vzala i jeden pro sebe - s vůní modrého lotosu. Všechny voní úplně božsky. S Ameté se to nedá vůbec srovnat. 


Jelikož jsem se minulý týden na koupáku pekelně spálila a neměla jsem doma nic po opalování, bylo nutné koupit nějaké mléko po opalování. V Albertu na mě mrklo tohle od Astrid, hydratační mléko po opalování s beta-karotenem. Nemám pocit, že by hydratovalo 24 hodin, jak píšou na obalu, ale hezky voní a kůže po něm aspoň tolik nesvědí. 

Druhým krémem je SlimExtrem od EVELINE Cosmetics, což je 4D modelační krém, který púohámá spalovat tuky. Nejspíš vám na něj udělám samostatnou recenzi, ale je fakt, že se má mazat ráno a večer a prohřívá opravdu hodně. Dost to štípe, ale pokožku to nedráždí a soudím, že tedy funguje. Jenže jsem musela přestat poté, co jsem se spálila, tak až zase začnu nanášet, dám vám vědět. :)

Jelikož mi dochází i produkty na obličej, bylo nutno dokoupit nové. Pleťové krímy u mě stále vedou ty z tianDe, ale nechtělo se mi teď objednávat, protože jsem se snažila šetřit a tam já nikdy neumím objednat za málo korun. :D Koupila jsem tedy osvědčenou klasiku - Garniel Skin Naturals, 35+, Antiwrikle. Krásně voní, je svěží, nezamašťuje a řekla bych, že i na ty vrásky celkem funguje. 

Ellie Pure Anti-Acne, to je čistící gel 3 v 1, tedy dá se nanášet jako maska, použít jako peeling a zároveň funguje jako mycí gel na obličej. Já už takový měla od Baley a nedávno mi došel. Tento je trochu tekutější, ale řekla bych, že funkci plní úplně stejně. 

Od Dermacolu jsem si koupila čistící slupovací masku - už jsem ji vyzkoušela, má šílenou zelenozlatou barvu, ale celkem funguje. A pak vypínací kolagenovou metalickou slupovací masku, ta je krásně růžová, také už jsem vyzkoušela a také bych řekla, že funguje dobře. 



 A jelikož mi dochází voňavky a přes léto mám raději tělové spreje, zaujala mě novinka (alespoň tedy pro mě je to novinka) od C-Thru - Mood Oasis s vůní Vibrant Matcha. Jedná se o tělový sprej s povzbuzujícími účinky, který má nakopnout energii. Nevím, zda vyloženě dodává energii, ale voní božsky a je hrozně příjemné se s ním stříkat hlavně v těch vedrech, které byly v posledních dnech. Budu muset vyzkoušet i ostatní spreje z této řady. 

A to je vše. :) Znáte některé z těchto produktů? Také používáte tělové spreje od C-Thru? A jak vám fungují modelovací a spalovací krémy na tělo? 

Vaše Sabi :)

Komentáře

  1. Ahoj Sabi,
    jsem moc ráda, že se vrátily i kosmetické články, jsem jejich veliký fanoušek:-) Představ si, že z tvých produktů neznám ani jeden. Na značku Ameté se do Tety už dlouho chytám. Chtěla bych zkusit nějaký jejich peeling a sprchový gel, ale nejdřív musím trochu dodělat domácí zásoby. Peelingů už tolik nemám, ale těch gelů je pořád požehnaně. Tělový sprej od C-Thru jsem ještě nikdy neměla, zkoušela jsem jen nějaké vzorky a miniatury, co byly třeba v časopisu. S těmi modelovacími krémy mám zkušenost jen z Avonu a byla jsem vždy spokojená, když jsem se donutila je pravidelně používat. To je asi můj největší problém, vydržet to...
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, děkuju za komentář. To mi povídej, ta disciplína dělá problém i mně. :D

      Vymazat
  2. Sabi, z tvých nových kousků neznám nic (já do Tety skoro nechodí, nějak jsem si na ní nezvykla, i dkyž ji mám momentálně nejblíž), jen mám pocit, že mám doma ten modrý sprcháč od Fa, ale jiný design obalu (ono já už ho tam nějakou chvíli mám, tak možná mezitím přebalili). Moc se do něj nehrnu - teď jsem jeden od Fa dopotřebovala a z vůně jsem nebyla úplně nadšená, tak se mi do dalšího kousku nechtělo.
    He

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, já mám kupodivu sprcháče od FA docela ráda. Zatím jsem snad neměla vůni, která by mi nesedla. Ale kupuju je většinou jen když na ně někde narazím. Cíleně po nich nejdu.

      Vymazat
  3. Ahoj Sabi, z tvých kousků něco znám, ale sama bych si tyto produkty asi nekoupila. V rámci sprcháčů jsem teď viděla v Penny v akci Dermacol jenom za 30 Kč a ten vydrží z těla pak vonět ještě fest dlouho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš to... no já asi teď taky od Dermacolu dlouho nic kupovat nebudu. Leda by měli ten sprcháč s belgickou čokoládou, jak psala Hanička.

      Vymazat
  4. Zaujal mě ten tělový sprej - ten vypadá fakt hezky! :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)