Seznamte se s Luckou Habadovou aneb Co u nás teď frčí

 

Zabavit děti je někdy legrace a někdy je to zatraceně náročné. Nejsem rozhodně zastánce televizních pořadů, You-tube apod., ale občas i hyperaktivní maminka má chvilky, kdy si potřebuje odpočinout a dovolí dětem nějaký ten pořad. Bezduchá videa se snažím dětem nepouštět, i když je mi jasné, že přesně to je baví. Nedávno jsme narazili na videa jedné slečny, která děti ihned zaujala. Jmenuje se Lucie Habadová, je krásná, talentovaná, mladičká a vidět jste ji mohli i v několika klipech s Kájou a Bambuláčkem.  

Zrodila se hvězda

Lucie Habadová je devítiletá slečna s ohromným talentem. V roce 2020, kdy se celá země potýkala s Covidem, začala Lucka hodně zpívat. Ne, že by před tím nezpívala. Zpěv jí šel už od malička. Nikdy však neměla pevné vedení. To se změnilo, když jí rodiče našli soukromou lektorku zpěvu a ta Lucku hodně naučila a stále učí. Z malé neznámé dívenky se začala rodit hvězda.


Jak už jsem zmínila, Lucinku můžete vidět v několika klipech s Kájou a Bambuláčkem. To ale není všechno. Lucka má moc ráda malé děti, a tak chtěla část své tvorby věnovat právě jim. Začala natáčet něco jako "domácí klipy", které dávala na svůj You-tube kanál.  Po jednom takovém klipu si jí všimla zpěvačka Míša Růžičková, se kterou pak nazpívala několik písní na její nové CD. Míša jí dokonce složila a věnovala její první vlastní píseň "Díky mami", která je opravdu moc krásná a maminkami oblíbená. A protože se Lucinka jako zpěvačka osvědčila, následovala další vlastní píseň, zakoupená Lucce přímo na míru.


Píseň „Duhový sen“

Byla to píseň "Duhový sen". Píseň i klip byly vydány před několika dny a rychle získaly obrovské množství lajků a pozitivních ohlasů. V současné době už má „Duhový sen“ na You-tube přes 12.000 zhlédnutí. Lucie Habadová tak odstartovala z pomyslné startovní čáry a jede na plný plyn. Oblíbená je u kluků i holčiček a vypadá to, že se brzy zařadí mezi hvězdy, které tvoří pro děti, jako je třeba Kája a Bambuláček, Štístko a Poupěnka, Míša Růžičková a další.

Lucka jako modelka

Lucie Habadová se však nevěnuje jen hudbě a zpěvu. Jelikož je to krásná slečna, je úspěšná i v modelingu. Nafotila už několik kampaní oblečení pro Českou republiku, ale i pro Norsko, Itálii a další. U nás se objevila např. v časopisech Maminka, Dekor nebo na různých nákupních stránkách. Zúčastnila se i modelingového kurzu v agentuře Reas agency.



Pokud byste chtěli Lucku sledovat, můžete tak učinit třeba na jejím Instagramu. A pokud zaujala především vaše děti, pusťte jim Lucčin You-tube kanál. Podívat se na ni můžete i na jejích webových stránkách, kde se dozvíte víc o její tvorbě, modelingu i zpěvu. Navíc Lucka chystá překvapení na léto, takže je rozhodně na co se těšit. 

Vaše Sabi

Komentáře