Haul: Legíny Pikaluna + rozkvetlé šeříky

Zajímavá kombinace témat, že? :D Když mě se ty fotky nových legín moc nelíbí, ale momentálně nejsem schopna nafotit lepší... no a ukázat jsem vám je chtěla, že jo... :D A článek, kam dám jen šeříky z naší zahrady je takový poněkud nicneříkající, takže jsem to takhle pěkně spojila a myslím, že to bude docela fajn. Ale teď už k zakoupeným legínám Pikaluna. 

Vzhledem k tomu, že teď zase hodně jezdím na výlety, chodím s Rikym na procházky a chci se cítit pohodlně a zároveň nevypadat jako vandrák v nejhorších teplákách, vsadila jsem na oblíbené legíny. Nedávno jsem sice kupovala dvoje v Bonprixu, ale ty jsou takové elegantní, spíš k tunice a šatům než na výlet do přírody nebo na cvičení. A ty, co jsem si objednala z Lidlu, vydržely asi měsíc a už se na nich pouští oka. Takže, co s tím? 

Sestřenka Romča, která také pro mě občas píše nějaký ten článek, objednala legíny Lelosi a je z nich úplně unešená. Jsou heboučké na dotek - fakt jsou, ošmatala jsem si je dostatečně, pružné, neprůsvitné a hrozně pohodlné. Takže jsem měla celkem jasno. Chci je taky, i když jejich cena je kolem 800 - 900 Kč za jedny. 

Jenže jsem zjistila, že sehnat požadovaný vzor v mé velikosti je problém. Zvolila jsem nejmenší velikost, která by měla odpovídat cca S/M a ta byla většinou vyprodaná. Byla jsem zklamaná, když na mě na Facebooku vyskočila reklama na hodně podobné legíny - Pikaluna. Některé vzory jsou dokonce totožné, jen nápis na zadním lemu v pase je místo Lelosi Pikaluna. Což mi nevadilo. 

Pikaluna sice také neměla všechny designy, které jsem chtěla, v mé velikosti, ale nakonec jsem si tam vybrala. Cena byla za oboje 1200 Kč i spoštovným, takže jsem něco málo ušetřila. No a teď vám povím, jaký je mezi Pikaluna a Lelosi podle mě rozdíl. 

Rozdíl mezi legínami Pikaluna a Lelosi

Pikaluna legíny jsou heboučké, ale řekla bych, že o něco méně, než Lelosi. Pružnost je podle mě také o něco menší, ale možná, že jsem měla zvolit větší velikost. Jenže jsem zase měla strach, aby na mě neplandaly, jako ty zmíněné tepláky. Přece jen jsem si říkala, že budou pružit dostatečně. No, snesla bych o něco víc. 

A průhlednost? Černé legíny jsou 100 % neprůhledné/neprůsvitné, ale u těch barevných bych řekla, že lehce prosvítají. Hlavně v místech, kde se látka více natáhne. Ale zase - třeba je to tím, že jsem měla fakt zvolit větší velikost. Asi to budu muset vyzkoušet příště. Objednám jen jedny a větší. A uvidíme. :)





A na závěr ještě ty slíbené šeříky. :)



Znáte také legíny Lelosi nebo Pikaluna

Jaké s nimi máte zkušenosti vy? 

Vaše Sabi

Komentáře

  1. Legosi na mne teď vyskakují na FB jako reklama dost často. Jinak já legíny v podstatě nenosím (mám jen dvoje tříčtvrteční, které jsem nosila do fitka), takže zkušenosti nulové.

    OdpovědětVymazat
  2. Sabi, já legíny taky nenosím, takže nemám žádné zkušenosti. Měj pohodový den.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné legíny, tuto značku jsem doposud neznala.

    Somemthingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímala by mě délka legín Pikaluna, Lelosi jsem si zkoušela u kamarádky a měla jsem je o 10 cm delší (měřím 165 cm).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, měřím 160cm a leginy jsou mi akorát.

      Vymazat
  5. Jako úplně náhodný návštěvník těchto stránek musím uznat, že Pikaluna leginy jsou opravdu hezké :-) Vybírám dárek pro přítelkyni, je rozhodnuto, děkuji!

    OdpovědětVymazat
  6. Mam podobne zkusenosti....Lesosi jsou urcite pruznejsi, nepruhledne, stacila mi velikost BASIC pro maximalni pohodli. Pikaluna mene hebke, mene pruzne, pri velikosti BASIC citim, ze bych snesla vetsi velikost pro vetsi pohodli. A trochu prosvitaji.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, moc hezké legíny, ale tuto značku neznám. Já jsem si nedávno koupila na sebe legíny na netu a to na této webové stránce. Mohu říci, že jsem s nimi spokojená. Přeji překrásný den.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)