Spotřebováno: Kosmetika za únor a březen


Nějak ten čas hrozně letí... tak dlouho jsem se odhodlávala k sepsání spotřebované kosmetiky za únor, až je 1.duben. Tak tu máme článek o něco obsáhlejší, protože jsem to zase spojila dohromady. :) 


Řasenka BIG SHOT od Maibelline byla skvělá, ale najednou hodně vyschla. Z ničeho nic. Podezírám Nelču, že si ji půjčila a špatně zavřela. A já si toho nevšimla. Je to škoda, protože byla opravdu fajn. No nic, poputuje do koše...
Hodnocení: 4/5


Moje věčné téma - tělová mléka a krémy... První, modrá lahvička, je od tělového mléka Encanto od Avonu. Bylo v sadě s voňavkou, krásně hydratovalo a úžasně vonělo. Tělová mléka od Avonu jsou pro mě stále TOP. 
Hodnocení: 5/5

Zvláčňující tělové mléko Inspired - nic moc. Na mě moc tekuté, málo hydratovalo, natírala jsem se s ním i vícekrát za večer. Kupoval mi ho tuším manžel v době, kdy jsem tu žádné neměla, takže jsem za něj byla ráda, ale vícekrát ho kupovat asi nebudu. 
Hodnocení: 2/5

Krém na ruce ARAD jsem dostala od muže. Netuším, kde ho kupoval, ale bylo naprosto skvělé. Obsahovalo mořské minerály, krásně vonělo, dobře se roztíralo a skvěle hydratovalo. Zamilovala jsem si ho tak moc, že už mám doma další balení. Navíc je ho opravdu velká tuba. 
Hodnocení: 5/5

Pleťový krém a pleťový gel z Avonu s výtažky ze zeleného čaje. Už jsem je ukazovala několikrát v halu, takže to nebudu rozepisovat. Denní krím byl trochu hutnější, ale zatím jsem si ho objednala znovu - dám mu ještě jednu šanci. Gel na noc byl lehoučký, rychle se vsákl, ale občas jsem ho musela nanést znovu, protože jsem pociťovala suchost. 
Hodnocení: 3/5


Magic Shampoo Invisible od L´oreal byl výborný. Suchý šampon skvěle splnil svou úlohu, krásně voněl a pomáhal mi udržovat účes v pohodě, když jsem zrovna nestíhala. 
Hodnocení: 5/5

Condicioner Sayoss voněl úplně božsky. Ještě i dlouho z vlasů. Funkce rozčesávadla byla také v pohodě, takže za mě opravdu velká spokojenost. 
Hodnocení: 5/5


Jestli mám nějaké oblíbence mezi avivážemi, asi už tušíte, že je to Coccolino. Má syté vůně, lahve dlouho vydrží a voní nádherně. Což platí i o těchto třech, které jsem v únoru a březnu vyzkoušela. Nejvíce mi voněla vůně prostřední, pak ta zlatavá napravo. Deluxe je hodně intenzivní, ale na mě byla až moc sladká. 
Hodnocení: 5/5


Na závěr jsem si nechala sprcháče a tekuté mýdlo. Prostřední sprcháč FA Mystic Moments voněl nádherně, exoticky a opravdu trochu mysticky. Navíc měl krásně fialkovou barvu a vypadal perleťově, takže ho matlala hlavně Nelča. 
Hodnocení: 4/5

Avon Senses Winter sprchový gel voněl příjemně. Já teda úplně tyhle jejich sprcháče nemám jako top, ale nejsem zase tak náročná, abych je nepoužívala. Voněl hezky z pokožky ještě i po usušení, takže proč ne. 
Hodnocení: 3/5

Tekuté mýdlo bylo ze stejné sady jako sprcháč od Avonu, takže vonělo také pěkně. Dobře pěnilo i mylo, ruce po něm nebyly suché. Jen bych uvítala větší balení. 
Hodnocení: 4/5

A to je všechno. :) Co jste za uplynulé týdny spotřebovali vy? Znáte některé z těchto produktů? Máte mezi nimi svého oblíbence? 

Přeji krásný duben!

Vaše Sabi

Komentáře

  1. Sabi, vyzkoušeno nemám nic. Zaujal mne kondicionér Sysoss

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabi, koukám tady se taky mazalo :-D jako u mě. Zaujaly mě aviváže, už mi dochází věci, co mám já na praní a nechci to furt plýtvat tchýni. Já jsem spokojená s Lenorem Gold Orchid mají prací gel i aviváž v jednom, tak to tu teď mám. Cocolino miluje babička, ale já jsem se po něm párkrát osypala, tak nevím zda sáhnu někdy zrovna po něm. Inu děkuji za senzační článek a měj se fajn <3

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sabi,
    na článek jsem se moc těšila:-) Představ si, že z tvých produktů znám jen aviváž:-) Mám doma to růžové Cocolino, kupovala jsem si ho teď poprvé a jsem spokojená. Mýdla z Avonu jsou moc fajn, ale je tam malé množství a je dost drahé (právě s ohledem na cenu). Já mám velikou spotřebu, takže pro mě je to fakt neekonomické... Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Coccoclino já miluju já už snad jinou značku ani nekupuji max Lenor a to když je v akci :D nám teda krásně voní a miluju jeho vůni na oblečení :) :D

    OdpovědětVymazat
  5. Sabi, Avon docela znám. A díky za tuhle recenzi, zaujala mě řasenka. Měj pohodové dny.

    OdpovědětVymazat
  6. My to mýdlo od Avonu ještě máme a ten sprcháč bych hodnotila asi stejně. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)