Haul: Poslední kosmetický nákup za březen


Když jsem nedávno psala haul s nákupem kosmetiky a drogerie, nečekala jsem, že si ještě něco do konce března koupím. Jenže... člověk míní a žena mění. :D V tomto případě moje tchýňka. Potřebovala nějaký prášek na praní z drogerie Teta, no a když už jsem tam byla, dokoupila jsem si, co jsem potřebovala a něco navíc. :)



Paletka od Gabriella Salvete stála tuším 129 Kč a líbí se mi na ní ty jemné barvy. Měla jsem všechny v těchto odstínech už vypatlané, nebo mi je zabavila Nelča, tak bylo třeba dokoupit nové. A za tuhle cenu. Pigmentace myslím dobrá. Vyhovují mi, že jsou takové krémové a nesprašují se. 



 Řasenka od Essence stála myslím 99 Kč (vyhodila jsem si účtenku, takže pátrám v paměti...). Je docela v pohodě, ale předtím jsem měla řasenku od Maybelline a byla rozhodně lepší. Tahle na mě málo prodlužuje...


Od Essence jsem vzala i obyč černou tužku na oči. Ta je naprosto v pohodě, vyhovuje mi. Myslím, že už jsem jí měla i dřív. 


Suchý šampon je moje záchrana, když nestíhám - a to je celkem často. Navíc bych si jinak musela mýt hlavu každý druhý den a to zase nedělá dobře pokožce mojí hlavy... Kupuji skoro pořád tento od L´Oreal, jen jsem vybrala jinou vůni - Fresh Crush. Je příjemná, nepřebíjí parfém. Pro mě v pohodě. 

A na závěr se ještě musím pochlubit, co jsem dostala od babičky k zajíčku. Nechává mi dělat každý rok nějakou takovou dekoraci. Už mám dvě velikonoční (když z toho vytahám zajíce a vajíčka, mám to na okně či stole celé jaro) a na podzim mám už myslím dokonce tři. Nechává to dělat u nich v květince a myslím, že to tam dámy umí naprosto božsky. 

Vaše Sabi :)


Komentáře

  1. Ta květinová dekorace je opravdu moc pěkná.
    Tu tužku od Essence jsem myslím měla kdysi taky. Ale suchý šampon od L´Oreal ještě žádný...

    OdpovědětVymazat
  2. Jediný produkt, který jsem zkoušela je ta tužka na oči od Essence a ta je naprosto v pořádku a ještě za skvělou cenu!

    OdpovědětVymazat
  3. Sabi, ta květinová dekorace je nádherná. Ty stíny mě zaujaly, také potřebuji nové. Měj pohodové dny.

    OdpovědětVymazat
  4. Já používám jedině Batiste, co se suchých šamponů týče.
    Ta dekorace je krásná.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sabi,
    tu paletku mám doma taky a je moc příjemná. Suchý šampon od Lorealu jsem ještě nikdy nezkoušela, ale koukám, že ho docela dost chválíš. Já mám teď řasenku od Lorealu a je docela dost naprd. Naštěstí jsem si koupila novou z Avonu a ta je skvělá. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Suché šampony vůbec nepoužívám, vlasy mám kudrnaté a moc se nemastí, jen když to přeženu s olejem. Květina je nádherná.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)