A jedééém! :)

 

Joooo, já vím, že spoustu dětí zvládá jízdu na kole bez přídavných koleček mnohem dřív, než ve věku 5 a půl roku, ale já jsem dneska prostě pyšná matka a musím se pochlubit. :) Nelča si dneska sama řekla, že chce jezdit už bez malých koleček. Předtím už jsme to zkoušeli několikrát, v podstatě už od loňského jara, co kolo s Jiříkem dostali, ale nešlo to. Až dnes, kdy se Nelča sama rozhodla... 

A docela jí to jde, jen tu nemá na dvoře dost místa a bohužel bydlíme tak blbě, že buď by od nás jela z kopce nebo do kopce a vedle hlavní silnice. Tak ji tu nechám ještě den dva trénovat a když už si bude jistější, vezmu ji u nás ke koupališti, kde nejezdí tolik aut a je to tam rovné. :)

Juchůůů, mám radost. :D

Mimochodem, Jura stále drandí jen na plastové dětské motorce. Kolo si načančá, umyje a chce tlačit. Zatím nepochopil ani princip šlapání na šlapky. Tak nevím... doufám, že to letos v létě prolomíme a bude taky sám šlapat, když uvidí Nelču. 










Chtěla jsem vám sem dát ještě kraťoučké video, ale nějak mi to nejde... 

Nevadí... I tak vám přeji krásný celý týden :)

Vaše Sabi

Komentáře

  1. Sabi, moc gratuluju. Dcerka je šikovné děvče a věřím, že velikou radost jste měly obě dvě :) Tak ať jí to jezdí a odřených kolen je co nejméně :)
    Petra

    OdpovědětVymazat
  2. Gratulujem Nelinke, je šikovná. A určite ju čo nevidieť bude chcieť dohnať aj braček...
    Tak si to užívajte, pá

    OdpovědětVymazat
  3. Sabi, já dítě jezdící bez koleček taky slavila (už proto, že přetím jsem ho málem zabila, jak kvůli ježdění prudil - chvíli chtěl jezdit, pak mu to nešlo, tak zas nejedzit...). Jo, to už jsou fakt vzpomínky (synovi je 27 :))

    OdpovědětVymazat
  4. Šikovná holčička a jak ji to na tom kole sluší :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)