Spotřebovaná kosmetika - leden 2021



I když dělám článek o spotřebované kosmetice jen za jeden měsíc, je toho nakonec docela dost. Pojďme tedy rovnou na to. :)

Tělová mléka a krémy



Tělové mléko Naturals Body Care - Avon
Tělové mléko s třešní a muškátovým oříškem jsem dostala k Vánocům. Tuto řadu z Avonu znám a používám ráda. Mléko krásně vonělo. Jen v zimě pro mě málo hydratuje. Ale to téměř všechna mléka a krémy. Jsem v zimě hodně vysušená.
Hodnocení: 4/5

Tělový krém Cien - Classic 
Tohle je opravdu klasika. Hydratuje skvěle, ale špatně se roztírá. Pokud ale mám z mrazu vysušenou pleť hlavně na stehnech a břiše, až se mi dělá vyrážka, je to skvělý pomocník. A fungovalo to i u dětí!
Hodnocení: 4/5

Pleťový krém s arganovým olejem - Body Tip
Tento krém jsem koupila jako z nouze ctnost u Vietnamců, když mi všechny krémy došly a já se nedostala do drogerie. Kupodivu byl fajn. Stál kolem stovky, příjemně voněl, hydratoval ale možná až moc. Takový průměr...
Hodnocení: 3/5

Zeštíhlující produkty z tianDe



TianDe mám ráda, i když už tam nenakupuji tak často, jako dřív. Přesto jsem teď dodělala dva produkty, ze kterých nijak nadšená nejsem. 

Hot Ginger Body Salt tianDe
Tohle je tělová a koupelová sůl se zázvorem. Na peeling je výborná, i když hodně drsná. Ovšem vůně mi moc neseděla. Mám raději grepovou. A výsledek - zeštíhlení? Těžko říct... žádný efekt jsem nezaznamenala. Podle mě sprcháč ani sůl toto nezvládnou. Ale také je pravda, že jsem je nepoužívala nijak pravidelně...
Hodnocení: 2/5

Anticelulite Chilli Cream tianDe
Tak ani tohle mě nenadchlo. Krém s chilli papričkami příjemně prohříval, voněl průměrně a asi i trochu vyhladil, ale opět jsem nezaznamenala žádný extra efekt. 
Hodnocení: 3/5

Přípravky na vlasy



Shauma Silver Reflex
Tohle už je moje klasika. Mám ji ráda, žlutou barvu stahuje výborně, jen ji nesmím nechat na hlavě déle, jinak mám vlasy do fialova. 
Hodnocení: 5/5

Magic Retouch - L’Oreal Paris
Tak tohle je totální propadák. Má to rychle vyřešit odrosty, když potřebujete vypadat dobře. Jednoduše prestříkáte a jdete. Vydrží jen do umytí vlasů. Bylo by fajn, kdyby to fungovalo na všechny vlasy. Věřím, ze pro brunety a černovlásky je to skvělá pomůcka. Ovšem blond barva se prestříká do takové hnusné hnědožluté. Trochu jako dětský průjem. Fakt děs. 
Hodnocení: 1/5

Ostatní kosmetika a drogerie




Kouzelná studánka - Apotéka
Tohle je přírodní pleťová voda, s bylinkovou vůní. Hodně příjemná, dobře čistila i odličovala. Jen se nesměla dostat do očí. Pak štípala. 
Hodnocení: 4/5

Balea - dámský gel na holení
Gel na holení většinou kupuji v DMku nebo v Lidlu. Tento byl z DM. Byl s aloe vera a avokádovým olejem. Bohužel nevytvořil pěnu, z nohou ztékal a holení nijak neusnadnil...
Hodnocení: 1/5

Aviváž Tesori D’ Oriente - Hammam
Oblíbená vůně, kvalitní aviváž. Stačilo fakt malinko a krásně provoněla celou pračku. Za mě velké doporučení. 
Hodnocení: 5/5

V tomto měsíci jsem nespotřebovala nic, co by mě vyloženě nadchlo, za to tu mám hned dva propadáky - gel na holení a retuš na odrosty. Ty už fakt nikdy víc. 

Vaše Sabi :)

Komentáře

  1. Sabi, z toho, co jsi spotřebovala, nemám vyzkoušeného nic. A musím říci, že mne ani nic vyložené neláká. Ale krém Cien si budu pamatovat, kdybych potřebovala potřebovala řešit hodně suchou pokožku. Ale já většinou vystačím s tělovým mlékem a tělové krémy právě kvůli horšímu roztírání moc v oblibě nemám. Ale celkově fajn článek
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stání, děkuji za komentář. On je to vlastně takový krém na způsob obyčejné Nivea. :)

      Vymazat
  2. Ahoj Sabi,
    mám moc ráda články o vypotřebované kosmetice a z tvých výrobků toho moc neznám. Pěnu na holení Balea si taky kupuji, měla jsem i toniku od Havlíkovy apotéky, což je moje oblíbená značka. Od TianDe jsem ještě nikdy nic neměla... Tělové mléko s třešní, to je taková nostalgie - používala jsem tuto parfemaci někdy na střední. Hodně mě zaujala ta aviváž, snad ji taky někde seženu:-) Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. GELy NA HOLENÍ Z dm NAPROSTO MILUJI A ŽÁDNÉ JINÉ NEPOUŽÍVÁM. nIKDY SE MI NESTALO, ŽE BY STékal. Naopak, vytvoří krásnou hustou pěnu. Možná si měla nějaký špatný kus :-(

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sabi, dneska jsem tě teprve objevila, ale už se přidávám k pravidelným čtenářům. Já gely na holení od Balea používám prakticky pořád a jsem spokojená, i když sto lidí sto chutí. Havlíkovu apotéku plánuju vyzkoušet láká mě ten jejich Český krém.

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám problém s tím Cienem, je všude dobře hodnocení a dříve jsem ho používala, ale teď mám po něm červený a pálivý obličej.


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)