Haul: Velká objednávka z Yves Rocher 


Kosmetiku Yves Rocher okukuji všude možně. Na webu, na blozích kolegyň i tak porůznu na poličkách a v koupelnách kamarádek a příbuzných. Není divu, ze jsem neodolala a využila poukázku 500.- na nákup nad 1299.- a nakoupila. Poprvé a hned pořádný balík. 

Poukázku jsem dostala z e-shopu Trenyrkarna.cz, o objednávce už jsem psala zde. A to se muselo využít. Potřebovala jsem se zase zásobit. Docházely mi šampony, kondicionér i tělová mléka. A tak jsem to vzala z gruntu! 


Tělová mléka Yves Rocher

Tělových mlék jsem vzala hned několik. Tři větší balení a dvě menší, které mohu eventuálně předat jako dáreček. :) 
Zatím jsem zkusila jen mléko s mangem a koriandrem a to vonělo nádherně.




Šampony a kondicionéry Yves Rocher

Dále mi došel šampon a kondicionér už mám taky skoro pryč. A tak jsem vybrala šampon a k němu kondicionér na objem vlasů, dále šampon pro barvené vlasy a kondicionér pro detox vlasů. Jsem na to zvědavá. :)




Další kosmetika Yves Rocher

Jelikož jsem ještě potřebovala navýšit částku, aby se mi odečetla sleva, doplnila jsem objednávku balzámem na rty a krémem na ruce. Obojí už jsem vyzkoušela. Balzám je skvělý a má jemnou vůni. Krém na ruce naopak nic moc. Skoro nevoní a moc nehydratuje. 
Práškový sypký pudr jsem dostala jako dárek. 





Opět jsem nakupovala přes Plnou peněženku, aby se mi nějaká ta koruna ještě vrátila zopátky. Registraci zdarma si můžete udělat zde a šetřit jako já. :)

Znáte kosmetiku Yves Rocher
Používáte ji? A jak jste s ní spokojeni? 

Vaše Sabi :)

Komentáře

  1. Produkty od YR mám moc ráda, hlavně ty mini krémíčky na ruce :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sabi, já u YR občas nakupuju taky (ostatně možná jsi můj článek o posledním nákupu četla). Se šampony a kondicionery mám dobrou zkušenost, tělové mléko jsem měla kokosové a bylo moc fajn. Krémy na ruce mi vyhovují na takové to přemazávání přes den - rychle se vstřebávají, takže se hlavně v práci nemusím bát, že na spisech budu mít mastné otisky prstů. Ale máš pravdu, že hydratace není žádný zázrak (a vůně asi jak která - měla jsem mangový a ten voněl moc pěkně). Jsem zvědavá, jak budeš spokojená se šampony a kondicionery...

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sabi,
    na tento článek jsem se hodně těšila:-) Já na eshopu YR nakupuji docela dost často, mají skvělý věrnostní program a opravdu pořádné dárky k nákupu. Jejich tělová mléka mám moc ráda, krémy na ruce mi taky moc voní. S vlasovkou se teď trochu potýkám, ale celkově mám teď hodně náročné vlasové období... Jsem zvědavá, jak budeš jednotlivé produkty hodnotit, těším se na články! Měj se krásně:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sabi, já z Yves Rocher milovala jejich kokosovou toaletku, ale už jí zrušili a od té doby mě tam nějak nic neuchvátilo, i když to mango s koriandrem vypadá zajímavě, tak třeba někdy :-D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)