HAUL: Nový OOTD z Bonprixu

 

Trošku se zpožděním, ale přece...

Není to ani měsíc, co jsem si objednala v Bonprixu nové oblečení. Potřebovala jsem novou zimní bundu, protože už jsem usoudila, že v té staré parce (mimochodem také z Bonprixu), už vypadám jako bezdomovec. Hlavně jsem si ji kupovala o číslo větší, když jsem byla těhotná s Jiříkem. Takže bylo na čase s tím něco udělat. No a také se mi rozpadaly kotníčkové boty... a něco jsem přihodila navíc, že ano.... :)






Parka je tmavě modrá, protože podle mé stylistky Helenky Procházkové je tmavě modrá nadčasová. :) Má odepínací kapucu s kožíškem, což mám hodně ráda, materiál je pevný, nepromokavý a snadno se čistí i jen vhkým hadříkem, což se s dětmi a pejsky hodí. Nemusím ji alespoň prát pokaždé, když se o mě otřou a zablátí mi jen kousek. 

Materiál sice není na dotek moc příjemný, je dost hrubý - to ta stará parka byla heboučká. Ale zase promojkla. Tahle vydrží podstatně víc. A má celkem nepraktické kapsy - bez zapínání (byť to na první pohled vypadá, že zapínací jsou, je to jen ozdoba) a hodně zkosené, takže do nich skoro nic nedávám, abych to neztratila. Maximálně tak kapesník.  

Botky jsou černé, koženkové, označené jako motorkářská obuv. Mám tenhle styl ráda, protože se hodí ke kalhotům, legínám i sukni, ke kabátu i ke kožené bundičce a tak. Zatím jsou dost tvrdé a neřídí se mi v nich úplně dobře, ale jsou nové, takže předpokládám, že ještě povolí. Chodí se mi v nich dobře. 




No a jak jsem psala výše, vzala jsem i něco navíc - konkrétně legíny s povrchovou úpravou, co vypadají trochu jako koženkové. Jsou moc pohodlné, příjemné na těle a momentálně asi můj nejoblíbenější kousek. :D A pak volnější tričko v zelené barvě. Je úžasně heboučké na dotek, dlouhé, takže se dá zastrkat do kalhot různým způsobem a pokaždé může vypadat jinak. A i když na obrázku vypadá zmuchlaně, ve skutečnosti se tolik nemuchlá - tady jsem ho fotila hned jak jsem ho vytáhla z krabice. Vyprané a usušené už se nemuchlá. :)

Objednávku jsem opět vzala přes Plnou peněženku, aby se mi nějaká ta koruna vrátila. Pokud ji ještě nevyužíváte, a objednáváte na internetu, doporučuji se zaregistrovat. Je to zdarma a ještě dostanete asi 50.- navíc jako bonus. :) Registrovat do Plné peněženky se můžete ZDE

Nakupujete také v Bonprixu? Pochlubte se, co jste si v poslední době koupili vy? A vyhovuje vám objednávání oblečení po internetu, nebo si je raději zkoušíte přímo v prodejně? 

Vaše Sába :)

Komentáře

  1. Já se kupování oblečení přes net vyhýbám - mám potřebu si předem sáhnout na materiál...
    Moc le mi líbí barva toho trička.

    OdpovědětVymazat
  2. Sabi, to se ti povedlo. Moc hezký nákup. I já nakupuju oblečení jen přes net a nepamatuji si, kdy jsem něco musela vracet. Ta bunda by mě i lákala, ale už bych ji asi nevyužila. Měj pěkný den.

    OdpovědětVymazat
  3. Bunda super :) Já oblečení jedině vyzkoušet, takže teď mám smůlu, ale naštěstí nic nepotřebuju... zatím :))

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)