Spotřebovaná kosmetika za listopad a prosinec 2020

 

S rokem 2021 bych ráda obnovila typ článků, které jsem dělala dříve a bavily mě i vás - tedy články o spotřebované kosmetice. Asi to nebude úplně pravidelně, protože já toho za měsíc zase tolik nespotřebuju, ale tak nějaká inspirace a minirecenze to přece jen budou. :) Dnešní článek shrnuje spotřebovanou kosmetiku za prosinec a část listopadu a také kousek ledna. Ale což, hlavně že je o čem psát. 


Pěna do koupele Be Merry z Oriflame je sice vánoční, ale dostala jsem ji od muže už někdy v říjnu. Byla to moc příjemná vůně, jablíčka se skořicí a ještě nějaké koření navíc - prostě vánoční. Pěnit však moc dlouho nevydržela. 

Hodnocení: 3/5

Balea - More Blond Shampo - tohle měl být šampon podporující blond vlasy. Očekávala jsem něco jako je Silver šampon, ale to bych asi chtěla moc. Šampon myl dobře, bylo nutné k němu používat kondicionér, jinak nešly vlasy rozčesat, příjemně voněl, ale jinak nic převratného. Kupovat už ho nebudu. 

Hodnocení: 2/5


C-THRU Girl Bloom byl tělový sprej od mé oblíbené značky vůní, voněl moc příjemně, ale bohužel jsem ho skoro necítila. Nevím, jestli mi tak sedl, nebo prostě hned vyprchal, ale víc jsem vnímala alkohol. Na tu tmavě zelenou řadu, jejíž jméno jsem zase zapomněla, to zkrátka nemá. 

Hodnocení: 3/5


Love je parfemovaná voda kupovaná v Kik! Nikdy jsme tam voňavky nekupovali, ale tohle byla taková pohodová akce s manželem, takže jsme si každý nějakou vybrali. On mi tam pak jel ještě pro další, kterou vám nejspíš ukážu příští měsíc. :) Love byla nasládlá vůně, velmi příjemná a překvapivě měla i docela dobrou výdrž. Za nějakých 89 Kč bych si ji klidně koupila znovu. 

Hodnocení: 4/5


Tělové krémy a krémy na ruce já teď používám extrémně hodně, protože zima mojí pokožce vůbec nedělá dobře. Většinou ale používám pořád stejná tělová mléka, takže jsem vám je sem nedávala. Krém na ruce z TianDe z ovečkové řady byl příjemný, dobře ruce promastil, ale nezanechával mastný film. Vůně ale nebyla nic extra. Neurazí - nenadchne. 

Hodnocení: 3/5


Rebel Diva je tělové mléko z parfémové řady Far Away od Avonu. Dostala jsem ho jako dárek od Šárky z blogu Touhy a lásky a jsem z něj nadšená. Voněl krásně, dlouho, ještě ráno jsem ho cítila z pyžama i peřin a samozřejmě ze sebe. :) 

Hodnocení: 5/5


Kamill je krém na ruce a tělo (obličej), který se sice prodává i u nás, v hodně podobném obalu, ale ta kvalita je trochu jiná. Tenhle mi vozí naše babi z Německa a to je paráda. Krásně hydratuje, nádherně voní a když mám popraskané ruce ze sucha, rychle se ty rány zacelí - prostě heřmánek. :)

Hodnocení: 5/5



Vosk Hřejivé Vánoce jsem také dostala v balíčku od Šárky a byla to opravdu krásná vánoční vůně - mandarinka, skořice a ta vanilka tam sice byla, ale hodně jemňoučká. Při prvním zapálení voněla tak, že jsem musela odnést lampu do kuchyně, jak to bylo intenzivní. Ale pak vydržela už jen dvě svíčky a bylo po vůni. Klidně bych si ji ale koupila zase. 
 
Hodnocení: 4/5



Cien Vitality - RegenerativeDay je pleťový krém z Lidlu. Občas, když si nestíhám objednat TianDe nebo Avon, tak koupím něco v klasické drogerce, nebo v Lidlu. Tento pleťový krém byl příjemný, hezky pleť oživil a příjemně voněl. Nic víc od něho však nečekejte. Je hodně hutný a určitě bych ho nesnesla v létě, ale do zimy a mrazu byl pro mou pleť úplně ideální!

Hodnocení: 3/5

Znáte některé z výrobků? Používáte? 

Vaše Sabi



Komentáře

  1. Avon i Oriflame jsem přestala úplně používat. Za to jsem si zamilovala Ziaju, což je docela levná, přitom výborná kosmetika. Od TianDe jsem ještě nic neměla.

    OdpovědětVymazat
  2. Občas také narazím na levné a dlouhotrvající vůně. Teď mám oblíbené dvě z drogerie, které stojí asi 150 Kč a jsou super, vydrží dlouho, hezky voní.. no, už je mám po několikáté. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem ráda, že nejen já mám za měsíc jen pár dopotřebovaných produktů (já se pohybuju za měsíc tak mezi 6 a 8 :)). Články určitě piš dál, klidně po měsících, myslím, že nevadí, když jsou v něm jen třeba 4 kousky :).
    Značku TianDe vůbec neznám. Krémy z Lidlu si občas koupím a nejsou špatné, navíc poměr cena-výkon mají fakt hodně dobrý.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sabi,
    já jsem rozhodně nadšená z toho, že píšeš zase články o spotřebované kosmetice, moc dobře víš, jaká je to moje vášeň. Nákupy a spotřebováno mě celkově baví nejvíce. Ze všech tvých produktů znám jen ten vosk, nic jiného jsem nezkoušela. V Lidlu jsem si teď koupila kondicionér na vlasy, mám jich strašnou spotřebu. Na pleť momentálně používám krém od Astridu (recenze je už na blogu) a byl taky hodně levný a je skvělý. Jinak mám momentálně také velikou spotřebu krémů na ruce a tělových mlék, bez toho se neobejdu. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)