Moje vánoční dárky aneb Co mi nadělil Ježíšek

 

Slíbila jsem článek o dárcích, které jsem našla pod stromečkem. Jelikož jich bylo opravdu hodně - a k tomu jsem ještě našla příjemně naplněné obálky, rozdělím článek na dvě části. Tady vidíte dárečky, které jsem skutečně pod stromečkem našla. A v příštím článku vám ukážu ty, které jsem si ještě objednala za darované korunky. :)

Kosmetické okéno

Kosmetiky jsem letos dostala požehnaně, i když kupodivu žádný parfém. Vlastně jeden ano, ale ten je hodně sladký, takže ho nebudu moc používat denně. Proto budu dělat večer ještě po dlouhé době objednávku z Avonu. :)

Pod stromečkem jsem každopádně našla sprcháč Fa od babi Jiři, úchvatně vonící tělové mléko a pleťovou masku z Avonu od Šárky z blogu Touhy a lásky. Tělové mléko voní tak božsky, že už ho mám skoro prázdné. Je to z řady k parfému Far Away a určitě si ho objednám někdy znovu. Více o této i o ostatní kosmetice vám napíšu v článcích o spotřebované kosmetice. :)

Od ségry jsem dostala také balíček z Avonu, kde byl nádherně vonící sprchový gel a se stejnou vůní tekuté mýdlo, tělové mléko s vůní třešně - to jsem zatím nevyzkoušela, ale znám tuto řadu a mám ji moc ráda, takže bude určitě skvělé. No a micelární gel je pro mě novinka, takže jsem na něj moc zvědavá. 

Tesori D´Oriente je má oblíbená kosmetická řada (Více informací i koupit se dá ZDE). Má úžasné vůně - i když ne všechny jsou tak božské - třeba zelená řada je dost děsná. :D Ale tato voní nádherně. A navíc ty jejich obaly. Manžel mi je naděluje pod stromeček pravidelně a já si to vyloženě užívám, i když přiznávám, že nejvíc mám ráda jejich hnědou řadu "hammam". O této kosmetice vám asi také udělám samostatný článek... :)





Umělecká sada, čtečka a lucerny, které mě dostaly...

Na následujících fotkách jsem zaznamenala některé dárky přímo po rozbalení či odhalení pod stromečkem a některé jsem nafotila dodatečně. Radost jsem měla ze všech obrovskou a je fakt, že o některých jsem vůbec nevěděla. Jaké dárky to byly? 

Umělecká sada ve velikém kufru, po které jsem tajně toužila, ale protože to rozhodně není levná záležitost, nikdy bych si ji sama nekoupila. Manžel ale čte i má tajná přání - přísahám, že jsem se nikdy ani slůvkem nezmínila, že po ní toužím - a pořídil mi ji. A k ní ještě velkou sadu štětců. Já sice stejnou sadu zdědila vloni po strýčkovi, ale nevadí. Štětců není nikdy dost. Tuhle velikou sadu vám možná také zhodnotím časem více, nebudu to teď rozepisovat. Snad jen, že jsou tak akvarely, olejové a acrylové barvy, pastelky, olejové pastely atd. Např. s těmi pastely zatím nemá žádnou zkušenost, tak jsem na to moc zvědavá....



Od mé mamky jsem dostala nádherné lucerny, které sama vyráběla z lamelů (měla by si udělal svůj tvořivý blog, pořád to říkám...). Věděla jsem o nich, ale neuměla jsem si ani zdaleka představit, jak nádherné budou v reálu. A také jak velké - hlavně ta jedna. Už se těším, až si je v létě naaranžuju na schody u vchodu. Mamka sice říká, že je tam můžu dát už teď, ale já se bojím, že mi je počasí zničí.


Pohled na dárky přímo pod stromečkem na štědrý den...


Elektronická čtečka knih PocketBook (více info ZDE), kterou jsem už dva roky postrádala. Já vážně hodně čtu v mobilu, protože když děti nebo manžel spí, nechci svítit a budit je. Jenže z mobilu i tabketu mě bolí oči, takže jsem šťastná, že mám konečně zase novou čtečku. :)


No a od manžela jsem dostala ještě jedno překvapení - měkoučký overal s kapucou, který je strašně moc příjemný na tělo, ale také hodně teplý, takže spát v něm je v našem dřevem vytopeném baráku nemožné. Ale přes den, když jsou děti ve školce, tak já moc topení nezapínám a kotel roztápíme zase až odpoledne, takže se těším, až se do něj obleču vždycky, až odvezu děti do školky a vrhnu se do práce. :)





A co jste našli pod stromečkem vy? :)

Vaše Sabi

Komentáře

  1. Páni, krásné dáraky. Ta sada vypadá moc pěkně, užij si jí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sabi, ty jsi byla ale hodná... Krásné dárky jsi dostala, tu dárkovou plechovku od Tesori jsem dostala také. Líbí se mi i ta sada na malování, pro Tebe skvělý dárek.
    Přeji hezký víkend. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Dáši. Ano, nejraději bych začala hned malovat. Jen někde najít čas. :)

      Vymazat
  3. Sabi, ta sada je opravdu krásná, to byl od manžela skvělý dárek. Já dávala dárky taky do článku na blog, tak ke mně můžeš kouknout ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, kouknu! Když už mám dost datlování do klávesnice, tak obvykle procházím všechny mé oblíbené blogy, i zpětně, co mi uniklo přes Vánoce. :)

      Vymazat
  4. Sabi dostala jsi hodně krásných dárků. Nádherná je umělecká sada, ta by se líbila naši Klárce. Overal vypadá pohodlně.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sabi, to jsou moc pěkné dárky. Já jsem ty samé sady z Avonu kupovala sestřence a něco i do školy jako dárek pro kolegyně. Čtečka je skvělá věc, chtěla jsem ji před několika lety k narozeninám a jsem s ní moc spokojená. Mám tu samou a na cesty je perfektní. Ten overal ti moc sluší, je mi jasné, že je to totálně pohodlný kousek. Od Tesori jsem měla jeden sprchový gel a byla jsem s ním moc spokojená. Ta sada na malování je fakt dechberoucí, těch barviček, no nádhera! A ty lucerny, co udělala tvoje mamka jsou fakt krásné, myslím, že by se tím mohla živit:-) Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)