Kosmetický HAUL: Velká povánoční objednávka



Jak užjsem párkrát napsala, k Vánocům jsem kromě dárečků dostala i nějakou tu korunu a tak jsem po dlouhém rozmýšlení udělala objednávku z Avonu. Kdysi jsem tyto produkty milovala, ale pak už jsem měla Avon úplně všude, nestíhala to spotřebovávat a tak jsem raději skončila. Jenže co si budeme povídat, Avonnejkrásnější vůně, parfémy a tělové spreje - alespoň, co jsem od té doby měla možnost vyzkoušet různé značky, a tak mě to k němu táhlo zpět. A jak dopadla moje první objednávka v novém členství? 




Po vůních z Avonu se mi moc stýská. A protože mi kolem Vánoc došly hned dvě (ne tedy z Avonu, ale skoro se nemám čím vonět), objednala jsem si modrou Encanto - Fascinating, i s tělovým mlékem. Voní úžasně, tělové mléko je moc příjemné a voním po něm opět ještě i ráno. Boží.... :)



O Vánocích jsem u naší babi očichala sprej na polštář Planet Spa s vůní levandule a heřmánku. Má to zklidnit a zpříjemnit usínání a spánek. A za senu asi 59 Kč jsem to prostě nutně potřebovala. 
Také jsem zjistila, že už jsem zřejmě opět poztrácela všechny balzámy na rty a rtěnky - já jich moc nemám, ale většinou se ztratí v mých bezedných kabelkách a pak je najdu třeba až po půl roce. Takže jsem si objednala lesk na rty Metalic. Má moc příjemnou barvu, v podstatě jen zdůrazní přirozenou barvu rtů. 




Pleťové krémy používám stále a stále. Nemůžu bez nich být. Tentokrát jsem objednala krémy Avon Ageless - denní a noční. Jeden je hydratační a druhý proti vráskám. Ještě nikdy jsem je neměla, tak jsem na ně zvědavá. Zatím tedy čekají ve skříni, až na ně přijde řada. 

Od Anew jsem sáhla po liftingu na oční víčka - měl by zmírňovat otoky víček a zmenšovat pytle pod očima. Až vyzkouším, dál vědět, jak funguje. 





Neodolala jsem ani pěně do koupele a vybrala jsem vůni granátové jablko a pivoňka. Je to dost sladká vůně, ale nevadí mi to. V té vaně je to příjemné. Akorát tedy manžel se na to moc netvářil. :D

Sprchový gel v mega balení Happiness si nejsem jistá, zda přišel jako dárek pro nováčka, nebo jsem ho doobjednávala, abych získala slevu 10 % na celý nákup. Cenově mě to totiž pak vyšlo celé na 1000 Kč i s poštovným a mám o produkt více. Jelikož teď mám sprcháčů docela dost, nechám ho asi na straně a dám ho někomu jako dárek - namíchám k tomu ještě něco malého. Třeba... :)


A to je celý můj nákup v Avonu, první asi po třech nebo snad ještě více letech. Občas jsem sice v mezičase objednávala od mojí mamky, ale víte, jak to je. Když si člověk může objednat sám... Takhle mi to vyhovuje. No a samozřejmě už mám vybráno z dalšího katalogu - potřebuju další vůně, krémy na ruce, které mi dochází atd. :D
Co máte od Avonu nejradši vy? 

Vaše Sabi



Komentáře

  1. Já kosmetiku od Avonu skoro vůbec neznám - nikdy jsem ji nekupovala. Jen občas jsem něco dostala jako dárek a měla jsem pár vzorečků. Něco vyhovovalo, něco míň. Třeba jeden sprcháč, který má tak sladkou vůni, že se s ním nejsem schopná trvale mýt - skončil na chalupě, kde to jednou za čas dám, ale stejně se těším, až už bude pryč. Naopak jsem měla kdysi nějaký krém na ruce a ten byl fajn

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabi,
    na tento článek jsem se moc těšila, však mě znáš, jsem kosmetický maniak:-D Z toho, co sis objednala, znám vlastně úplně vše - to jsou všechny ty roky u Avonu. Já jsem z posledního katalogu objednala jen dvě věci, ale už jsem se dívala na ten nový (č. 2) a tam jsem toho zase vybrala spoustu. Sprchový gel Happiness jsem měla několikrát, dokonce i mýdlo, a je to jedna z mých nejoblíbenějších parfemací. Sladké vůně pěn do koupele mám ráda, Marek to určitě přežije:-) Včera jsem dodělala kokosový krém na ruce (vánoční minibalení) a jsem z něj moc nadšená, asi si objednám plnou velikost a možná zkusím i další produkty z této řady a parfemace. Jinak parfémy z Avonu mám moc ráda. Chtěla bych udělat článek o mé sbírce vůní, ten to jenom potvrdí:-D Těším se na další články! Měj se krásně:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)