Haul: Objednávka dárkových balíčků Dermacol

 

Díky Haničce z blogu Číčulka.cz jsem zjistila, že na webu Dermacolu se dá objednat spoustu krásných dárkových balíčků za opravdu hooodně výhodné ceny. Potřebovala jsem dokoupit ještě nějaké dárečky pro ségru k narozeninám, které bude mít teď na konci ledna, něco si nechám pro sebe a něco nechám ještě na narozeniny babiček na jaře. Za všechny čtyři balíčky i s poštovným jsem dala necelých 300 Kč, cožje naprostá bomba. Pojďme se na ně mrknout a já vám prozradím jak je možné, že jsem měla tak velkou slevu. :)







Pro sebe jsem objednala balíček Aroma Ritual - Vodní meloun. Sprcháč už jsem kdysi měla a voněl moc krásně, tělový peeling jsem zatím neměla, takže ho chci vyzkoušet. :)

Další balíčky jsem z pochopitelných důvodů nerozebírala, stejně je krásně vidět, co v nich je - v prvním balíčku je opět sprcháč, pěna do koupele a mýdlo na ruce. Antistresovou vůni limetky a hroznů zatím neznám, tak se těším, až si to obdarovaná dáma rozbalí a já si to aspoň očichám. :D

Na tohle jsem hodně zvědavá. Podle mě ideální balíček pro mladé slečny - sprchový gel a dvě pleťové masky...


No a vůni pomeranče a čokolády už jsem také měla a byla naprosto luxusní. V tomto balíčku je krém na ruce a sprchový gel. Asi jej nechám pro babičku, ale možná že to nevydržím a použiju sama. :)

A teď ty slevy... :)

Celou objednávku jsem dělala opět přes Plnou peněženku, díky které jsem dostala 2 % z nákupu zpět. Balíčky byly opravdu hodně levné, takže i to snížilo cenu na minimum, ale navíc jsem získala slevu 100 Kč na první nákup. Stačilo se zaregistrovat k odběru news letterů. Nevím, zda ta možnost trvá neomezeně, ale za zkoušku to určitě stojí. Ostatně jsem Haničce moc vděčná, že mi dala tenhle tip. :)

Do Plné peněženky se můžete přihlásit ZDE. :)

Vaše Sabi



Komentáře

  1. Já se řady Dermacol Rituals trochu "bojím" :). Měla jsem asi 3 produkty, které mi vůbec vyloženě vadily svou vůní a poslala jsem je skoro plné dál. Je pravda, že jsem měla i nějaké kousky, které byly docela fajn, ale přece jen jsem u této značky opatrná - vypadá to, že mi jejich parfemace úplně nesednou. I když limetka a černý rybíz a pomeranč s čokoládou znějí lákavě.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabi,
    jsem moc ráda, že jsi taky stihla tu super slevovou akci, je fakt povedená. Už se těším, až to všechno budu testovat:-) Vybrala jsem si taky nějaké podobné věci jako ty. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Mně vůně od Aroma rituals přijdou chemické :-( Jediné co mi voní je pomeranč a čokoláda. Ale to nic nemění na tom, že je mí spousta lidí ráda :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já miluji pomeranč a čokoládu a chtěla bych zkusit ten scrub. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Sabi, taky mám ráda Dermacol a už jsem vyzkoušela spoustu přípravků. Díky za tuhle recenzi. Měj pohodový den.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)