HAUL: (Nejen) sportovní prádlo z e-shopu Trenýrkárna.cz


V poslední době jsem nakupovala oblečení hlavně dětem a manželovi. Sebe jsem tak nějak odsouvala do pozadí. Spodní prádlo si navíc kupuji většinou v klasických obchodech, kdy si ho mohu prohlédnout. Přece jen, ne vždycky je vybraná velikost opravdu taková, jakou potřebuji. Každá značka má velikosti trochu jiné. Současná covid-doba mě však nutí nakupovat stále více věcí přes internet a mě se to začíná líbit. Nákup v e-shopu Trenýrkárna.cz tudíž byla téměř jasná volba. 


Píšu téměř jasná volba, protože jsem váhala mezi několika e-shopy. Když už jsem měla u jednoho zboží naházené v košíku s tím, že ho večer objednám a zaplatím, zafungoval krásně zákon přitažlivosti a mě přistála v e-mailu nabídka na spolupráci právě s Trenýrkárnou. Asi je jasné, že takovou nabídku jsem prostě nemohla odmítnout. A udělala jsem rozhodně dobře!

Nákup na e-shopu Trenýrkárna.cz

Trenýrkárna nabízí především sportovní spodní prádlo a ponožky pro muže i pro ženy. Najdete tady nejen trenýrky, ale i různé typy dámských kalhotek, dámské trenýrky, pánské boxerky, ale i podprsenky - většinou funkční, sportovní, bez kostic. Pro milovníky známých značek jsou tady zastoupeny Puma, Tommy Hilfiger, Under Armour, Calvin Klein a další. 

Můj nákup v Trenýrkárně

A co jsem si vybrala já? Věděla jsem, že chci novou podprsenku, sportovní, bez kostic a rozhodovala se mezi několika značkami. Jelikož si ale nepotrpím na to, abych měla oblečení se zvučnou značkou, koukala jsem hlavně na střih, barvy a provedení. Zvolila jsem nakonec černou podprsenku Gina a k ní kalhotky - obojí z bambusového materiálu. Pak jsem se nechala okouzlit dámskými trenkami Represent a od stejné značky jsem vybrala ještě i sytě růžové kalhotky s hezky řešeným okrajem. No a jelikož jsem měla poukázku na určitou sumu, doplnila jsem ji kalhotkami od Andrie

Pojďme se podívat, jak mi prádlo vyhovuje a zda bych na Trenýrkárně objednala znovu. 

Bambusová podprsenka a bambusové kalhotky Gina

I když na krabičce vidíte bílé prádlo, já zvolila barvu černou. Mám ji prostě raději. Přiznávám, bílé prádlo neumím moc prát - buď je za chvíli seprané, nebo se srazí. Takže černé prádlo, popř. barevné, je u mě jistota. Toto prádlo od značky Gina je cenově poměrně dostupné, neplatíte vyloženě zvučnou značku. Kvalita je ovšem výtečná. Mám moc ráda bambusový materiál, jak ve spodním prádle, tak v ponožkách nebo třeba v osuškách. 

Podprsenka nemá kostice, ale za to má vyztužené košíčky, což mě příjemně překvapilo. Až dosud jsem měla sportovní podprsenky bez kostic a musím říct, že tak pohodlné dámské spodní prádlo jsem na sobě snad ještě neměla. Nikde netlačí, neškrtí a přitom zpevňuje to, co má. Stejně jako podprsenka, i kalhotky jsou absolutně pohodlné, hodně pružné, takže i kdyby se stalo, že jste zvolili menší velikost, pohodlně se natáhnout. Látka je velmi měkká a jemná na dotek, nikde neškrábe. Švy jsou pevné a netlačí. 

Moje hodnocení: 5/5





Dámské trenýrky Represent


Na dámské trenýrky jsem se fakt těšila. Chtěla jsem je hlavně na takové to večerní domácí lítání po bytě a na spaní. Určitě nejsou vhodné pod oblečení, protože jsou široké a byly by pod vším vidět. Pro večerní a noční pohodlí jsou ale skvělé. Já jsem zvolila pestré puntíky, ale designů je na e-shopu Trenýrkárna.cz celá řada. Vybrat si můžete i z více značek, která dámské trenýrky vyrábí. Vedle Represent třeba značka Styx nebo Elka. 
Dámské trenýrky Represent skvěle padnou, guma v pase je měkká, příjemná, neškrtí ani neškrábe. Materiál na trenýrky bych ale zvolila asi trochu jiný. Tyto jsou ze saténové bavlny a přijdou mi chladivé a tvrdé. Uvidíme, jak se budou nosit, až je vyperu. Třeba budou měkčí a příjemnější. Vím pro příště, že až budu objednávat, nebudu koukat jen na design, ale také na materiál. 

Moje hodnocení: 4/5


Trocha exhibicionismu... Doufám, že můj pokus o předvedení prádla na mě samotné oceníte a neznechutí vás to. :)



Dámské kalhotky Represent

Tady nemám s materiálem žádný problém. Naprosto pohodlný, pružný, měkoučký. Guma kalhotek je také příjemná, neškrábe, neškrtí. Kalhotky Represent sednou skvěle a velmi mi vyhovuje i jejich tvar. 

Moje hodnocení: 5/5

Dámské kalhotky Andrie

Kalhotky od značky Andrie mám poprvé. Očekávala jsem maximální pohodlí, ale tady úplně nadšená nejsem. Opět jsem zřejmě zvolila pro mě nevhodný materiál - bavlna/polyamid/elastan. Kalhotky samozřejmě unosím, o to nic. Na dotek jsou měkké, ale vzorek, který na kalhotkách je, je plastický a trochu škrábe. Materiál je hodně pevný, moc nepruží, takže nejsou na těle tak příjemné. Zatím jsem je jen vyzkoušela, uvidíme, až je vyperu a budu nosit celý den, jestli budou na těle příjemnější. 

Moje hodnocení: 4/5
 



Nákup na e-shopu Trenýrkárna.cz byl velmi pohodlný a jejich kontakt se zákazníky mě velmi příjemně překvapil. Kromě obvyklého potvrzení objednávky do e-mailu a SMS, mi ještě volali, že je zboží objednáno, ujistili se, že skutečně chci to, co jsem objednala a informovali, že zboží předávají dopravci. Hodně kvalitní klientská péče, kterou musím maximálně pochválit. 

Navíc objednávka byla vyřízena během dvou dnů, takže i rychlost dodání zboží byla na jedničku. :)

Tímto bych moc ráda e-shopu Trenýrkárna.cz  a jeho pracovníkům poděkovala za krásnou spolupráci. 

Vaše Sabi :)


Komentáře

  1. Hezká spolupráce. Zaujala mne "bambusová" podprsenka a kalhotky (taky bych volila černou :)) i oboje kalhotky. Na trenýrky si nějak moc nepotrpím, po těch bych asi nesáhla.

    OdpovědětVymazat
  2. Sabi, tak to je hezká nabídka. Musím se k nim podívat. Mě teda dost odrazoval název Trenýrkárna. Měj pohodové dny.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sabi,
    vybrala sis moc pěkné kousky. Taky nosím ráda černé prádlo (a skoro vlastně jen to). V lednu jsem si také pořídila nějaké nové pohodlné prádlo, protože home office očividně vyžaduje trochu jiný šatník. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)