HAUL: Božské aviváže a parfém na prádlo Tesori d´Oriente

Před pár dny jsem vám ukazovala vánoční dárek od manžela - dárkovou kazetu od Tesori d´Oriente. Jelikož jsem zjistila, že vyrábí i aviváže na prádlo a parfémy do prádla, neodolala jsem a objednala nějaké k vyzkošení. Aviváže byly za luxusní cenu (69 Kč), takže nevadilo ani to, že platím v e-shopu poštovné.

 Parfém do prádla Tesori d´Oriente

Exotické vůně Tesori d´Oriente mě okouzlily již před několika lety. Vyzkoušet je tedy i na prádlo, mě okamžitě nalákalo. I když parfém do prádla byl podstatně dražší než aviváže (stál 219 Kč), riskla jsem to. Byla jsem zvědavá, co to je a jak to funguje a voní. Vybrala jsem vůni pivoňka a narciska. Nečekejte ale omamnou květinovou vůni, ta exotika se zkrátka nevytratí ani u této variace. 

Zda bude vonět i z prádla musím teprve zjistit. Zatím jsem nezkoušela. Zarazila mě ta minivelikost, ale zase je fakt, že by mělo stačit jedno, maximálně dvě víčka na pračku. 

Objednávala jsem ZDE



Aviváže Tesori d´Oriente

Aviváže Tesori d´Oriente mají na výběr hned z několika vůní. Jelikož jsou některé hodně sladké a většinu z nich znám, vybrala jsem dvě, které mám ráda. Nejvíc TOP vůně je pro mě Hammam a moc se mi líbí i Japanese Rituals. Chtěla jsem vyzkoušet ještě dvě co neznám, ale ty byly vyprodané, takže příště. Jak moc budou vonět z prádla dám vědět opět až vyzkouším. 

Aviváže jsem kupovala ZDE



Znáte tyto aviváže? 

V čem nejraději perete vy? 

A znáte parfém na prádlo? 

Vaše Sabi

Komentáře

  1. Ahoj Sabi,
    vůbec jsem nevěděla, že Tesori má i výrobky na praní prádla, klidně bych je tay vyzkoušela. Já jsem měla teď svělou aviváž od Lenoru s nějakými minerály z Mrtvého moře. Voněla přímo neskutečně, dostala jsem ji od kolegyně ve vánočním balíčku. Teď ji měli v akci za 69 Kč, tak jsem zase dvě koupila. Jinak jsem načínala nově aviváž z Lidlu a ta mě zatím nijak neohromila. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, já na to narazila úplně náhodou. Tak jsem to hned vyzkozšela. A zatám jsem fakt moc spokjená. Nádherně to voní a v aviváži je to mnohem méně sladké, než v té pěně a sprcháči.

      Vymazat
  2. Sabi, já aviváž používám hodně málo - vlastně jen na své svetříky a podobné věci, které mají sklony elektrizovat (a ty teď moc nevyužiju, protože na HO chodím v riflích a balvněných trikách). Takže mi aviváž vydrží hooodně dlouho. Ta poslední,co mám byla z Glanzboxu :).
    Mimochodem, sprcháče Tesori jsem zahlédla u nás v Lidlu v regálech, kde mívají doprodej věcí se sníženou cenou, co nemají v pravidelné nabídce. Na cenu jsem tedy nekoukala, já takové ty sladké a orientální vůně nevyhledávám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Některé ty vůně jsou opravdu hodně sladké. Mně fakt nejvíc sedí ta řada Hammam. Děkuji za komentář, Stáni. :)

      Vymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)