Co jsem ochutnala v poslední době?


Už ani nepamatuji, kdy jsem naposledy dělala článek o tom, co jsem ochutnala nového a zajímavého, co mě zaujalo a co třeba vůbec. Ani fotky jídel, co si vařím, jsem dlouho nedávala. Tak to trochu napravím aspoň dnešním článkem. Jelikož děti jí ve školce a muž v práci, vaření hodně flákám. Vařím většinou jen o víkendu, když jsou děti doma. A muž se nemůže už dívat, jak jím vajíčka na sto způsobů - míchaná, hemenex apod. Takže mi nosí různé hotovky jen k ohřátí. V poslední době jsem ochutnala řadu jídel z Penny. Jak mi chutnají? 

 

Špagety Bolognese byly dobré, ale nic extra. Takový průměr...

Moje hodnocení: 3/5

Muž mi občas kupuje i smoothie, tohle bylo také celkem dobré, ale za plnou cenu bych ho nekoupila. Bylo v akci. 

Moje hodnocení: 3/5


Jogurtový nápoj z Kunína jsme měli v několika příchutích. Tuším ze malina a máta a pak tuto ostružina-bezinka. Osobně mám raději maliny, ale tohle bylo moc dobré. Z maliny jsem nakonec moc neochutnala, protože mi ji vypily děti. 

Hodnocení: 4/5

Zimní čaj od Valdemara Grešíka jsem objevila v našem obchůdku se zdravou výživou. Už jsem ho ukazovala v předchozím článku. Je v něm květ Ibišku, pomerančová kůra, jablko, hřebíček a skořice. Je opravdu vynikající. 

Hodnocení: 5/5

Špagety Carbonara z Penny byly moc dobré. Měla jsem je poprvé a vyloženě jsem si na nich pochutnala. Jen jich tedy mohlo být víc. :)

Hodnocení: 4/5

Tady je ukázka lazaní z Penny, které jsem jedla rovněž poprvé - nikdy předtím jsem lazaně neochutnala a tyhle byly luxusní. Hodnocení napíšu níže, k obalu.

Můj oblíbený rychlooběd - brokolice a brambor v parním hrnci a k tomu sýroá omáčka. Měla jsem doma zbytek strouhaného parmazánu, tak jsem to s ním ještě přichutila. 

Naprostá rychlovka - maso z předešlého dne, syrová zelenina a avokádo. Jednoduché a chutné. 

Výše zmíněné lazaně z Penny. Tady jsou koupené už podruhé, v nějaké akci. 

Hodnocení: 5/5


Tyhle pudinky od Olmy jsou vynikající, i když se nejedná o nic extra zdravého. Muž je koupil kvůli obalům, ale mně i dětem moc chutná i obsah. Už jsme měli s višněmi a malinami, čokoládový i vanilkový. Navrch je vždy šlehačka. Fakt je, že přes ten obal nikdy nepoznám, jaké mě uvnitř čeká překvapení. :D zatím mi ale chutnaly všechny. Měli jsme už asi čtyři. Jen netuším, zda to byly i čtyři druhy. 

Hodnocení: 5/5

A to je vše. :) Měli jste už také něco z těchto dobrot? 

Kupujete si někdy hotovky, nebo vaříte za každé situace? 

Vaše Sabi 

Komentáře

  1. Lasagne budu vařit zítra k obědu, máme je moc rádi. Mohla bych nafotit a napsat recept na blog......
    Jinak hotovky nekupuji, přes týden vařím minimálně, ale o víkendu pravidelně :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Lasagne mám moc ráda, občas jsem je dělala když ještě byly děti doma. Teď už jsem je dlouho nedělala.... Já si hotovky kupovávala když byla maminka v LDN, protože se u ní doma nedalo vařit, protože jí sousedka odpojila plyn, z důvodů pokročilé demence, jako bezpečnostní opatření. Jídlo jí vozili a jen si ho mohla ohřávat v mikrovlnce, což už ani to nezvládala. Takže jeden den si to snědla teplé, a co jí zbylo druhý den dojídala studené. Kupovala jsem si hotovky v Albertu, občas to bylo dobré, občas jsem se napálila. Pak asi jednou se synem když jsme byli na chatě jsem koupila v Bille. Mě tedy spíš chutnají třeba v Albertu jejich saláty, ty využívám v létě na chatě. Jinak ale u nás, hlavně díky manželovi frčej mražený řízky. On je miluje, takže když jede na chatu sám, koupí si jich zásobu. Teď používám tak polohotovky. Z práce si nosím hotové omáčky a pak k nim dodělávám maso nebo drůbež.

    OdpovědětVymazat
  3. Anja nekupujem hotové jedlá, ale denne varím a obdeň pečiem :-)
    Milujem lasagne, pripravujem ich celkom často, aj špagety carbonara, mňam.
    Jogurty majú krásne obaly a zaujal ma zimný čaj. Myslím, že som tieto dva produkty u nás nevidela...
    Pekný víkend,
    A.

    OdpovědětVymazat
  4. Já z hotovek kupuji plněné těstoviny - to je věc, se kterou se mi doma fakt patlat nechce. A je to rychlá večeře, která ani nevyjde draho. Doplňujeme to většinou vypečenou slaninou, kečupem a sýrem grana padano.Většinou je kupuju v Lidlu, tam je mívají v akcích, ale měla už jsem i nějaké z Billy. Jinak znám to smoothie - a přesně jak píšeš, je dobré, ale za plnou cenu ho nekupuji, jen když na něj padnu, když ho mají v akci.
    Na HO obědvám buď zbytky z předchozího dne nebo jen nějakou rychlovku typu hemmenex, bageta se šunkou nebo nějakou pomazánkou (vajíčková, tuňáková), špagety s česnekem a sušenými rajčaty...

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj,
    pamatuji si, že jsem si na koleji taky kupovala hotové špagety, podle mě byly z Billy, protože byla nejblíž ke kolejím:-) To smoothie z Lidlu jsem taky už měla, moc mi chutná, ale je to podle mě strašně drahé. Kupuji si ho jen minimálně. Carbonara špagety mám moc ráda, hned bych si je dala. Ty jogurty neznám. Já mám momentálně doma sklenici domácího bílého jogurtu, kterou kupuji od jednoho farmáře. Vždy si do něj dám jen ovoce nebo domácí marmeládu a je to výborné. Tyto články mám moc ráda, tak se budu těšit na další pokračování. Taky bych se mohla pochlapit a sepsat to:-) Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)