Páteční procházka skorozimní přírodou

 

Minulý týden měl opět manžel odpolední, takže jsem si děti po vyzvednutí ze školky užívala sama pro sebe. Když byly se mnou doma ten první týden jeho odpolední (mají to nařízeno kvůli nouzovému stavu), přišlo mi to nějaké náročnější. Ted jsem ale zjistila, že je to úžasné a že tatínek je trochu takový narušitel domácí pohody. :) Když doma není, děti nezkouší odporovat, protože ví, že tentokrát jim to tatínek nedovolí a když něco zakážu, tak to tak opravdu je. Hrají si i sami, ale já se jim snažím mnohem víc věnovat, než když jsme doma všichni. A užívám si to. Ještě v půl deváté večer skládáme puzzle, z Jury se stává přímo přeborník, ve vaně se učíme nové koledy pro Ježíška, každé odpoledne něco tvoříme, nebo jdeme na procházku. Je to báječné a i když neudělám nic jiného a nemám ani chvilku času pro sebe, užívám si to. 

A teď pár fotek z páteční mrazivé procházky. :)

















Přeji vám příjemný start do nového týdne :)

Vaše Sabi

Komentáře

  1. Krásne ste si popoludnie užili, super fotky.
    Pekné dni,
    A.

    OdpovědětVymazat
  2. Sabi, krásně se jim věnuješ. Připomněla jsi mi moje trávení s dětmi, když byly malé a trochu se mi po té době zastesklo. Jo s dětmi jsem byla moc ráda. Tak si to užívej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martičko, děkuji za komentář. Nebyla jsem dřív taková, ale čím jsou děti větší a vnímavější, tím víc mě to baví. A když si navíc uvědomím, že ve školce teď mají jen takové učitelky, které toho s nimi moc neudělají, tak se jim věnuji o to víc. Kdo jiný by jim měl dát základy, než rodiče :)
      Měj se pěkně. :)

      Vymazat
  3. Tenhle věk je nejlepší a je třeba si ho užít. Jak dorazí puberta, tak už je to v řadě případů slabší (i když i tenkrát byly světlé chvilky). A pak se to zas v dospělosti zlepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježíš, Stáni, nestrašte. :) Snad to u nás proběhne klidněji... Vím, jak bouřlivé to má sestra. Ta je v pubertě teď.

      Vymazat
  4. Sabi, hezky si s dětmi užíváte odpolední chvilky bez tatínka. A procházky v přírodě jsou moc fajn.
    Měj krásné dny. D.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)