Haul: Nákupy v dogerce + tipy na vánoční dárky



Vánoce se blíží a já už dávám dohromady poslední dárky. Včera  jsem vezla do servisu autíčko, aby mi vyměnili gumy a měla jsem hodinku čas. Courala jsem městem, nakoupila materiál na vánoční skřítky - o tom vám článek ještě napíšu, nebojte :), ale hlavně jsem zamířila do drogerie Teta. Potřebovala jsem nakoupit nějaké věci pro sebe a chtěla jsem se juknout na vánoční balíčky. A co jsem tedy pokoupila? 


Nelince jsem chtěla nějakou "rtěnku", protože jí strašně zajímají moje - já jich mám takhle málo a věčně nevím kde a ještě mi je bere. Tedy, ne, že by momentálně byly rtěnky nějak aktuální. Ale já mám hlavně hydratační, na suché rty. Tenhle balzám s Elsou jsem tam nemohla nechat. Je krásně perleťově růžový a voňavý. Bohužel - vyžaduje ho i Jiřík. Asi tam budu muset ještě jednou. Nemůže pochopit, že je to jen pro holky. :p


Řasenku už jsem potřebovala, protože ta moje už je skoro prázdná. Tahle od Maybelline byla v krásné akci za 119 Kč a je bezvadná. Hned jsem včera vyzkoušela. :)

Tělové krémy a mléka jsou u mě nutnost a už jsem celkem rezignovala na ty drahé. Mám obrovskou spotřebu a je úplně jedno, kolik krém stojí a jak je kvalitní. Moje kůže prostě potřebuje každý večer něčím napatlat. Tento tělový krém byl v akci za 69 Kč, je ho pořádný kýbl, krásně voní, skvěle se roztírá a vůbec mi nevadí, že je to Ameté, tedy značka přímo drogerie Teta. 



Potřebovala jsem barvu na vlasy a suchý šampon. Riskla jsem to a zkusila něco, co jsem až dosud neměla. Barva od Garnier mě dostala. Je fakt skvělá, jen nesmím zapomínat, že už mám delší vlasy a je potřeba kupovat dvoje balení. Mám trochu takový melír. Ale vypadá to myslím fajn. :)

Suchý šampon od L´Oreal jsem zatím nevyzkoušela, ale krásně voní. Věřím, že bude fajn. Stál tuším 89 Kč. 


A jsme konečně u vánočních balíčků. Měli jich tam poměrně hodně a mně se u pánských líbily hlavně ty od Old Spice. Za sebe bych vybrala jiný - ten v dřevěném soudku nebo v dřevěné bedýnce, ale potřebovala jsem něco levnějšího - jakože to muž dostane od babičky. Takže jsem sáhla po této variantě za 199 Kč. 

A balíček pro ségru jsem vybírala hodně dlouho. Většinou to byly samé krémy na obličej, šampony na vlasy a podobně - a to ona má. Váhala jsem, mezi tímto od Nivea a pak balíčkem od Venus s holítky a krásnou koženkovou taštičkou. A teď mě štve, že jsem radši nekoupila ten druhý. Možná by se jí to více hodilo. No nic, už se stalo... Stejně k tomu ještě dostane nějakou drobnost. :)


A to je vše. :)
Chcete článek s tipy na dětské dárky, kde vám ukážu, co jsem pokoupila k Jěžíšku dětem? Uvažuiji, zda ho sem dát či ne. 

Vaše Sabi

Komentáře

  1. Letošní dárky trochu orientuju na kosmetiku, přírodní. Pro přítele mám zatím krém na obličej, snad mě s tím nepošle do háje. Myslí si, že je to jenom pro holky, ale na druhou stranu si pořád stěžuje, že ho svědí pleť po holení, tak proč trpět? Je to krém samozřejmě pánský a s konopím, to by se mu mohlo líbit. :D S ženským osazenstvem je to samozřejmě jednodušší. Sestře navíc daruju bamubosvý kartáček, před nějakou dobou si ho vychvalovala, tak ať si ho užije znovu.

    Na dekorativku nejsem, mám akorát rtěnku a už to budou dva roky. :D Občas si ji dám, i když letos to nemá moc smysl, ve Frýdku-Místku jsme roušku od března nesundali...


    Kája z blogu

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle barva od Garnier mě dostala, ale tím jak vůbec nebarvila :D A nebo mám jen já divný vlasy každopádně u mě vyhozený peníze :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sabi,
    tú ružovú farbu na vlasy som mala aj ja, síce len jednu a to mám dlhé vlasy a chytila super. V poslednej dobe milujem červené rúže... ale teraz ich veľa nevynosím. Priznám sa, ja darčeky zatiaľ nemám žiadne, premýšľam že mužíčkovi kúpim Apple hodiny 6 generácie, syn chce krokomer, tak som vybrala taký kvalitný, mame okrem iného vankúš plnený plevom a pohánkovými šupkami :-) Teším sa na tipy pre deti :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj,
    určitě uvítám tipy na dárky na Ježíška (hlavně,co jsi koupili Neli,mám stejně starou holčičku).Těším se :)

    OdpovědětVymazat
  5. Sabi, ty jsi šla do růžové, tak tu bych chtěla na Tobě vidět. Já jsem konzerva a jdu jen do melíru. :o)
    Koukám, že ty už máš dárky téměř nakoupené, já ještě ani moc nezačala. Ale mám některé vymyšlené a to je fajn, teď už je jen sehnat.
    Přeji krásné dny. D.

    OdpovědětVymazat
  6. Já zatím žádné dárky nemám a asi pořídím jen pár drobností v drogérii a přes net knížky (bez těch by nebyly Vánoce :)).

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)