Haul: Nálož novinek z nakladatelství Kazda



Milujeme knihy z nakladatelství Kazda. Jinak se to asi ani nedá napsat, protože jejich knížky jsou moje (i dětí) závislost. Myslím, že fotografie z rozbalování balíku hovoří za vše. :) Je pravda, že poslední zásilku od nich jsem měla asi před půl rokem, protože prostě nějak nebyl čas a také chci, aby si děti všechny knížky patřičně užily, než zase dostanou nové. Ve čtvrtek nám dorazila nová mega zásilka a my se s vámi podělíme o radost z rozbalování a naznačíme, co jsme přivítali ve svých knihovnách. A na co se můžete podrobněji těšit v dalších článcích.

Zvířata a jejich pocity, Zvířata a jejich den

Tak přesně o tom se dočteme v nových knížkách z řady ilustrované Tobiasem Pahlkem. Z této řady už jste některé knížky mohli vidět, ale my vám vše moc rádi ukážeme v jednom velkém shrnovacím článku. Už brzy. Novinky se jmenují Kdopak se tu chechtá? a Chodí mýval brzy spát?


3x knížky pro děti

Báječná škola pana Scotta - Tak na tuhle krásku už jsem koukala nějakou dobu. Napsala jí Miroslava Salajkova a nádherné ilustrace k ní pořídila Ivona Knechtlová.  Další dvě knížky jsou z pera Andrey Schütze a jmenují se Kamarádi z medového lesa. Jsou to dvě krásné knížky z jedné série o čtyřech zvířecích kamarádech – lišákovi, laňce, divokém prasátku a mývalce. Knížky jsou krásně ilustrované a vhodné pro děti od první třídy. A pokud budou číst maminky, babičky apod. svým dětem, tak samozřejmě i pro mladší.


Zpět v lesní školce

Určitě si pamatujete, jak jsem se tady rozplývala nad úžasnou publikací Hry z lesní školky. Tuhle knížku jsme mnohokrát v létě uplatnili a tak není divu, že jsem zatoužila i po dalších publikacích autorů – Rok v lesníškolce, který mi pomůže mnoho aktivit uplatnit i teď, na podzim a v zimě, a doplňkové karty, které jsou rovněž plné skvělých a zábavných i poučných nápadů. Opět se můžete těšit na velký článek na celý set.



Překvapení pro maminku

Jako překvapení mi milá paní Palenčárová přibalila nádhernou knížku Srdce pro ježky. Je to pokračování knížky 25 gramů štěstí, což je knížka, na kterou jsem dlouho koukala a nakonec nekoupila. Věřím, že až přečtu toto pokračování, ještě si ji dokoupím. Už jsem do knížky nakoukla a vypadá to moc krásně. A když vidím ty fotky maličkých pichlavých drobečků, hned bych si je také pomazlila.



Tak co? Je to pořádná nálož knížek, že? :)

Dejte mi určitě vědět, jestli už také nějaké máte doma, nebo si je plánujete pořídit. Všechny seženete za skvělé ceny přímo v nakladatelství Kazda. Mají často super akce, tak to využijte. Tyhle knížky totiž rozhodně stojí za to. Jsou nejen krásné vizuálně i příběhově, ale jsou i poučné.

Vaše Sabi




 

Komentáře

  1. Škoda, že teď aktuálně nemám moc komu dětské knížky kupovat - dítě dospělé, vnoučata ještě nejsou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, tak udělejte radost sama sobě, paní Stáňo! :-) V tomto nakladatelství mají úžasné tituly i pro dospělé. Jistě si vyberete. :-) Přeji mnoho sil a pevné zdraví! Marie

      Vymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)