Haul: Nákupy v Pepcu - říjen 2020



V Pepcu sice nejsem tak často, jako na jaře a v létě, ale čas od času se tam pro něco zastavím. Hodně tam teď nakupuji věci na tvoření, ale i oblečení pro děti. Tentokrát jsem tam zaběhla zcela záměrně - zatímco Nela podědila po mé sestře několik zimních a podzuimních kabátků a bund, pro Jiříka mám jen jednu a ta je s kožíškem. Přišlo mi, že na teď je až dost teplá a navíc potřebuje něco na střídačku. Sice se mi tam líbily dvě bundičky barevnější, ale u jedné neměli správné číslo a druhá by se asi nelíbila Jiříkovi. On teď prostě potřebuje všechno modré... :)

Samozřejmě jsem musela něco koupit i Nelče, a do oka mi padla krásná žlutá mikinka, taková tenčí. Něco mezi teplejším trikem a tenkou mikinou. Pro sebe jsem sáhla po dvou legínách, protože ty teď nosím nejvíc a konečně jsem se trefila a měli "oči" na tvoření. K nim jsem přihodila dvoje barevné papíry. Nevšimla jsem si však rozdílné ceny a materiálu. Jedny byly za 20.- bylo jich tam víc a jsou to klasické barevné papíry. Druhé za 12.- jsou tenké, je jich méně a barevné jsou jen z jedné strany. Jsou vhodnější třeba na origami, což my ovšem neděláme... Zkoušeli jsme z nich ježky na okno, ale dost to prosvítá... Ale teď už k nákupu: 

Mikča pro slečny - cena 120 Kč. Nelča si ji hned vzala na sebe a včera v ní byla u zubaře. 



Jo, mimochodem, na ty boty raději nekoukejte. Moje děti se pohybují zásadně na kole nebo na "motorce" a mají oba prošoupané špičky. Naposledy jsem Jiříkovi kupovala tenisky v HaM, dala jsem za ně 500.- a on je prodřel při jedné cestě do školky....


Barevné papíry - tyto na fotce - 20 Kč, druhé 12 Kč.


Bunda pro kluky, bez kožíšku, ideální na chladné podzimní počasí. Cena 300 Kč.


Oči na tvoření - tři různé velikosti a různé barvičky - cena 30 Kč. 


Tolik k mému nákupu. Nebylo toho mnoho, ale určitě tam zase zajdu. Snažím se teď šetřit, protože budou Vánoce a tak... chápete mě, že? :) Ovšem pokud jste byli teď někdy v Pepcu a něco pěkného koupili, ráda se inspiruji. Chvátala jsem na autobus a moc to neprocházela. Spoustu zajímavostí mi určitě uteklo... :)

Vaše Sabi :)

Komentáře

  1. S Pepcem je ten problém, že skoro všechny věci jsou sezónní, takže je mají jen chvíli. Já si tam koupila třeba hezké malé bílé mističky na zapékání ˇ(jsou k vidění u receptu na crumble u mne na blogu) a bílou vázičku (taky jsem si fotila na blog, ale to už je dávno). A mívají tam docela levné svíčky (ne vonné, ale "jen" svítící).

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabi,
    byla jsem v Pepcu nedávno a koupila jsem si tam takový ozdobný podnos/ mísu a drátěné koše. Taky jsem tam pro dceru kamarádky vybrala takové svátečná šatičky, Maruška bude mít na začátku listopadu první narozeniny. Líbilo se mi tam dost věcí, ráda si tam kupuji sezonní doplňky do domácnosti, nechce se mi za ně nějak moc utrácet. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Sabi, v Pepču jsem byla včera, ale jen rychle na otočku. Nakoupila jsem hlavně dárkové taštičky a dárkový papír, jeden velký hrnek jako dárek pro dceru a svíčky pro mě. Jinak jsem se moc nerozhlížela. Chodíme tam celkem často, ale mám stejný problém jako Stáňa. Pokud se nerozhodnu ke koupi něčeho hned, a to se mi stává často, až si to rozmyslím, už tu úžasnou věc, která se mi zdála úžasná až doma po pár dnech, už nemají. Měj pěknou sobotu.

    OdpovědětVymazat
  4. Očička jsem také kupovala, na tvoření je to skvělý obchod. Stejně jako Kik, u oblečení je to jak kdy. někdy je fajn a jindy se po pár praních vytahá.. ale chodím tam hodně pro doplňky, a deky .. ty jsou uplně nunací :-)

    Vitamínové doplňky z eshopu Biome.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)